WPLounge
Home » WordPress begrippenlijst » WordPress.org

WordPress.org

WordPress.org is de website waar je WordPress zelf kunt downloaden. Je moet zelf voor webhosting zorgen, een geschikte domeinnaam vinden en alle stappen om deze aan elkaar te koppelen zelf doen. Je hebt (zonder extra kosten) wel alle vrijheid die je normaal bij een WordPress VIP account zou hebben. Het verschil zit hem dus in het feit dat je bij WordPress.org zelf je website moet hosten; bij WordPress.com doet WordPress dit voor je.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Het nadeel hiervan is dat je zelf opzoek moet gaan naar een geschikte WordPress hosting partij. Naast de domeinnaam is het kopen van een hosting pakket echter wel het enige dat geld kost, in tegenstelling tot WordPress.com. Aan de andere kant moet je zelf veel doen met het opzetten van WordPress als je voor WordPress.org kiest, maar dit is prima te doen met onze WordPress handleiding.

Meer lezen?

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Partners