WordPress als CRM

WordPress biedt veel mogelijkheden. Zo zijn er ook de zogeheten “App Themes”. WordPress kan zo fungeren als Support Ticket-systeem, “Real-Estate listing” (ideaal voor makelaars) maar nu dus ook als Customer Relationship Management-systeem (CRM). WordPress als CRM.

Een klant van mij vroeg me laatst een CRM op te zetten. Ik dacht meteen “zou het niet mooi zijn als dit met WordPress kan?”. Ik wist direct dat het bijna niet anders kon zijn dan dat er een “App Theme” voor zou bestaan. Bij het zoeken op Google vond ik direct CRM Press van Thomas Griffin. Wat is het toch mooi dat de WordPress-community dit soort prachtsystemen gratis met elkaar deelt.

Hij is eigenlijk gebouwd door Bill Erickson als “Child Theme” van het Genesis Framework, maar Griffin vond dat er ook een op zichzelf staand thema voor gemaakt moest worden:

It’s time to take the wonderful TwentyTen CRM and turn it into a standalone theme. Enter CRM Press.

Github →

 

Download het thema zelf en deel je ervaringen op WordPress Lounge!

Deel dit bericht:

Over Wouter Postma

Wouter Postma (1991) is WordPress-specialist en richtte in 2012 (samen met Jelle van der Schoot) WordPress Lounge op. Hij beheert ook andere informatieve WordPress-websites zoals Hoverboard kopen.

WordPressLounge* biedt verschillende diensten aan op het gebied van WordPress, SEO en development. Benieuwd wat ons team voor jouw (WordPress-)website kan betekenen?
Meer info »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *