WPLounge
Home » WordPress Themes » 3 gratis responsive themes van WPExplorer

3 gratis responsive themes van WPExplorer

WPExplorer.com biedt veel WordPress-goodies aan die je gratis mag downloaden als je (ook gratis) lid wordt van WPExplorer. Zo hadden we het eerder over de Shortcodes plugin, die was ook van WPExplorer.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Gratis responsive WordPress themes

WPExplorer biedt niet alleen plugins aan, maar ook thema’s. Je hoeft dus alleen even lid te worden en je hebt toegang tot alle gratis WordPress-extensies (thema’s, plugins en meer).

Wij zetten drie gratis responsive WordPress themes van WPExplorer voor je op een rijtje.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Tetris

gratis responsive wordpress theme

Tetris is een simpel en strak WordPress-thema. Het is responsive en heeft een grote slider op de homepage. Wanneer je mooie foto’s hebt (gekocht) komt dit er erg goed uit te zien.

De demo van Tetris is hier te bekijken en je kunt het thema hier gratis downloaden (als je lid bent van WPExplorer).

Thoughts

thoughts

Ook het thema Thoughts is responsive en gratis te downloaden (klik) op WPExplorer en is responsive, waardoor hij er op ieder apparaat goed uit zal zien.

Pronto

Pronto

Pronto is ook een gratis thema van WPExplorer. Het is een grid dat responsive is en zich dus – net als de eerder genoemde thema’s – aanpast aan de breedte van je scherm (of apparaat).

Pronto is hier te downloaden (klik hier voor een preview).

Meer gratis WordPress-thema’s

Voor meer gratis WordPress-thema’s; WPExplorer heeft meer dan deze drie thema’s. Een groot deel van hun thema’s is Premium, wat inhoudt dat je ervoor moet betalen (via ThemeForest). Ze hebben echter ook een mooi aantal gratis thema’s voor hun leden. Lid worden is gratis.

Alle gratis WordPress-thema’s van WPExplorer vind je hier en de Premium-collectie van WordPress-thema’s van WPExplorer vind je hier.

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer