WPLounge
Home » WordPress Plugins » Meer Facebook likes met je WordPress content

Meer Facebook likes met je WordPress content

Heb je een goed bezochte website maar (nog) niet genoeg fans op Facebook? Dit kun je nu “forceren” door bepaalde content alleen zichtbaar te maken voor mensen die jouw pagina en/of website “liken”.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Dit is dankzij de gratis “Like to Keep Reading”-plugin (klik). In de YouTube-video hier onder zie je precies hoe makkelijk het werkt.

Om je bezoekers niet overmatig te irriteren adviseren wij je om dit alleen te gebruiken bij content die men écht wil lezen. Men zal sneller geneigd zijn om door te klikken naar een ander artikel wanneer ze eerst je pagina leuk moeten vinden.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!
Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Nadelen

Het nadeel van deze plugin kan zijn dat je bezoekers het irritant vinden en dat ze hierdoor je website verlaten. Je bounce rate zal dan stijgen (meer over: bounce rate verlagen).

Beoordeel dit artikel

Wouter Postma

Oprichter WPLounge. Blogt ook in het Engels op WPLounge.org.

Gratis op de hoogte blijven?

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte
te blijven over ontwikkelingen in WordPress!

Reageer

Scroll Up Skip to content