WPLounge
Divi 2.4
Home » WordPress Themes » Nieuwe versie Divi (2.4) en 20% korting bij Elegant Themes

Nieuwe versie Divi (2.4) en 20% korting bij Elegant Themes

Vandaag heeft Elegant Themes een nieuwe versie van Divi uitgebracht. Divi is één van de meest geavanceerde WordPress-themes. Het theme is volledig responsive en de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Divi 2.4

 

Divi 2.4

Divi was al een geweldig theme, maar in versie 2.4 komt er nóg meer moois in het theme. Volgens Elegant Themes is dit zelfs de grootste update die Divi ooit gehad heeft. Zo komt er een ‘Divi Library’ en ‘Advanced Module Design’-instellingen. Ook wordt de bestaande Divi Builder vernieuwd, én wordt de standaard WordPress Customizer (onder “Weergave > Aanpassen”) volgestopt met nieuwe features.

UPDATE 2017: Divi bevat nu ook standaard functionaliteit voor A/B-testen!

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.
Divi Customizer
Een aantal voorbeelden uit de nieuwe Divi Customizer.

Divi Library

divi library

De nieuwe Divi Library geeft je de mogelijkheid om layouts, secties en modules te bewaren. Deze onderdelen maak je met de bestaande Divi Builder (een ingebouwde page builder). Nu kun je deze dus eenvoudig opslaan in de Divi Library om ze later opnieuw te gebruiken.

Meer

Natuurlijk is er nog veel meer moois toegevoegd aan deze nieuwe versie van Divi. Meer daarover lees je op de website van Elegant Themes.

Kans maken op een Developer-pakket van Elegant Themes?

weggeefactie

Wil jij kans maken op een gratis Developer-pakket t.w.v. 89 dollar van Elegant Themes? Wij mogen er van Elegant Themes drie weggeven! Reageer op dit Facebook-bericht en laat ons weten waarom jij het pakket nodig hebt! Volgende week maken we de winnaars bekend.

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer