WPLounge
Home » WordPress Plugins » Sub Posts

Sub Posts

Het aan elkaar koppelen van posts in WordPress is behoorlijk wat werk, helemaal wanneer deze posts van verschillende posts types zijn. Er kan gewerkt worden met taxonomieën welke bij verschillende post types beschikbaar zijn, maar dit soort oplossingen zijn niet gebruikersvriendelijk, foutgevoelig en komen met een behoorlijke hoeveelheid uitleg.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Sub Posts maakt het mogelijk om relaties tussen (custom) post types aan te maken, en zo makkelijk posts onderling te koppelen. De gekoppelde posts kunnen vervolgens via de widget of shortcode aan de voorkant van de website getoond worden. Het beheer bied een eenvoudige manier van post relaties en post koppelingen maken, waar geen technische kennis voor nodig is. Van het aanmaken van de post type relaties tot het tonen van de gekoppelde posts, alles kan gedaan worden zonder programmeren.

API

Sub Posts bevat naast een shortcode en een widget om de gemaakte koppeling aan de voorkant van de website te tonen, ook een API. De API geeft ontwikkelaars de mogelijkheid om gemaakte koppelingen in PHP op te halen, om deze bijvoorbeeld in een plugin te gebruiken. Daarnaast kunnen met de API post links en post type relaties aangemaakt worden. Sub Posts bevat ook meerdere actions, om op bepaalde punten in de code in te kunnen haken.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Meertalig

Omdat het belangrijk is een beheeromgeving in de taal van de gebruiker aan te bieden is Sub Posts is beschikbaar in het Engels, Nederlands en Duits. Er wordt hard gewerkt om Sub Posts in de nabije toekomst in nog meer talen aan te kunnen bieden.

Updatebaar

Omdat Sub Posts een premium plugin is, is deze niet te vinden in de WordPress plugin repository. Vaak betekent dit dat een plugin niet updatebaar is vanuit de WordPress backend, maar Sub Posts is dat wel. Bij de aankoop van Sub Posts krijg je een licentie welke in de backend van de website ingevoerd kan worden. Wanneer dit gedaan wordt kan de plugin geüpdatet worden via de standaard WordPress-methode. Simpel updaten vanuit de WordPress backend dus.

Meer informatie en een video demonstratie is te vinden op www.subposts.com.

Dit artikel is niet geschreven door WordPress Lounge. WordPress Lounge is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuiste informatie vermeld in dit artikel óf op de websites waar in dit artikel naartoe wordt gelinkt.

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer