WPLounge
WordCamp Europe 2015
Home » WordPress Algemeen » WordCamp Europe 2015

WordCamp Europe 2015

WordCamp 2015 Sevilla

Eind juni is het weer tijd voor een Europese WordCamp. In 2013 vond de eerste WordCamp Europe plaats in Leiden (NL!) en in 2014 in Sofia (Bulgarije). Dit jaar zal WordCamp Europe plaatsvinden in Sevilla. De redactie van WPLounge zal dit jaar aanwezig zijn om Nederland op de hoogte te houden. In 2014 waren we al aanwezig bij WordCamp Netherlands, maar dit is onze eerste WordCamp Europe :-).

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

WordCamp Europe

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 juni zal de grootste Europese WordPress-conferentie plaatsvinden. Op zondag 28 juni is er – zoals gebruikelijk – een “Contributor’s Day”. Meer informatie over de WordCamp van dit jaar of kaartjes kopen? Kijk dan op de website van WordCamp Europe 2015.

Sprekers

Zoals altijd zijn er weer veel sprekers uitgenodigd voor WordCamp, waaronder Thijs de Valk van het Nederlandse bedrijf Yoast (onder andere bekend van de SEO-plugin) en de oprichter van WooThemes (Mark Forrester) zal zijn zegje doen. WooThemes is ook het bedrijf achter de succesvolle webshop-plugin WooCommerce, waar zo’n 25 procent van alle webshops op draait.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Meer informatie over de sprekers vind je op de website.

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer