WPLounge
WordPress black friday
Home » WordPress Algemeen » WordPress Black Friday 2019: alle aanbiedingen

WordPress Black Friday 2019: alle aanbiedingen

29 november is het weer zover: Black Friday 2019! Zoals ieder jaar betekent dat ook nu weer hoge kortingen op allerlei WP diensten en producten. In dit artikel hebben we de mooiste deals en grootste kortingen voor je op een rijtje gezet! De meeste van de onderstaande deals beginnen op vrijdag 22 november. Hieronder vind je een aantal reclame-uithangborden van prominente WordPress themes- & templates-aanbieders, die WordPress gebruikers vlak vóór de feestdagen flinke kortingen geven.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.
WordPress black friday
WordPress Black Friday 2019: hele grote kortingen

TemplateMonster Black Friday

TemplateMonster: 50% korting

Kortingsperiode: 21 november – 3 december

De premium templates van TemplateMonster krijg je tijdens deze Black Friday voor de helft van de prijs. Daarnaast biedt TemplateMonster dit jaar ook 30% korting op het One-abonnement. Daarmee kun je gebruikmaken van onbeperkt downloaden van WordPress themes, plugins en nog veel meer. Daarnaast kun je eventueel profiteren van één jaar gratis hosting en 24/7 technische ondersteuning.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.
Bekijk de Black Friday korting »

TemplateMonster Black Friday

Elegant Themes & Divi: 50% korting

Tijdens de countdown naar Black Friday!

Elegant Themes, de maker van het populaire Divi-theme, geeft net als met de Black Friday van 2018, ook dit jaar weer grote kortingen. Er is een speciale countdown-pagina gemaakt, waar je kunt aftellen tot Black Friday.

Elegant Themes Black Friday 2019

Dit jaar kun je je inschrijven om kans te maken op een Mac Pro. Meedoen is helemaal gratis, dus mis het niet! Black Friday begint op 29 november. Dat is niet zo ver weg, maar Elegant Themes wilde iets leuks te doen om de tijd te doden terwijl je wacht. Op elk moment tussen nu en 29 november kun je meedoen om een Mac Pro te winnen.

Deelname is helemaal gratis en hoe meer loterijtickets je indient, hoe groter de kans dat je wint!

Doe gratis mee »

LearnDash: 50% korting op het #1 leermanagement systeem

Let op: de Black Friday korting van LearnDash heeft een tijdslimiet
Kortingscode voor 29 november (vanaf 13:00 uur tot 22:00 uur!): BLACKFRIDAY50
Kortingscode voor 2 december (vanaf 13:00 uur tot 22:00 uur!): CYBERMONDAY50 

LearnDash
Profiteer van 50% korting op LearnDash

LearnDash is jarenlang de nummer één keuze van verschillende Fortune 500-bedrijven, universiteiten, trainingsorganisaties en ondernemers wereldwijd voor het maken (en verkopen) van hun online cursussen.

Pak je 50% korting »

Elementor, de populairste Page Builder: 30% korting

Elementor WordPress
Elementor in actie

We schreven eerder al over Elementor. Elementor is een zeer populaire page builder voor WordPress, net als Divi. Gebruik je de gratis versie van Elementor en wil je graag upgraden naar Elementor Pro? Dan kun je dat nu met 30 procent korting doen!

Doe gratis mee »

Envato (50% korting)

Ook Envato, het bedrijf achter onder andere Themeforest, biedt hoge kortingen aan voor verschillende themes, plugins en andere diensten. Via de onderstaande pagina kun je alle deals bekijken.

Envato Black Friday
Bekijk de deals van Envato
Pak je korting »

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer