WPLounge
Home » WordPress Plugins » Meer Facebook likes en Google +1 met WordPress

Meer Facebook likes en Google +1 met WordPress

Wanneer je meer volgers wilt op je social media-kanalen kun je natuurlijk een volg-button op je website toevoegen. Dit is een handige manier om mensen snel je Facebook-pagina te laten “liken” of je pagina te volgen op Google Plus. Toch gaat het op deze manier niet altijd snel genoeg, of staat de volg-knop op een plek die je lezers niet zien.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Gelukkig zijn er manieren om je bezoekers wat meer te “pushen” om je te volgen via Facebook, Twitter of Google+. Zo is er de plugin Social Traffic Pop.

Popup terwijl je bezoeker leest

Met Social Traffic Pop krijgt je bezoeker, terwijl hij op je website is, een pop-up te zien waarin je kunt vragen om een like, +1 of om je te volgen. Uiteraard kun je ook op een subtielere manier om likes vragen. Hoe dan ook, met deze plugin weet je zeker dat je bezoeker jouw aanwezigheid op Facebook, Twitter en Google+ niet meer over het hoofd ziet!

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

social-pop-wordpress

Bovenstaande afbeelding geeft je een beeld van wat je bezoeker te zien krijgt. In het voorbeeld hierboven delen ze alleen de pagina waarop ze zich bevinden, maar het is ook mogelijk om in te stellen dat ze jou kunnen volgen op Facebook, Twitter of Google+.

Ook is het mogelijk om de tekst en het kleurenschema van de popup aan te passen én om de timing te veranderen. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat de popup pas verschijnt wanneer een bezoeker minimaal vijf seconden op je pagina heeft doorgebracht. Ook kun je instellen dat de popup automatisch weer verdwijnt na een X aantal seconden.

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer