WPLounge
Home » WordPress Themes » Twenty Fourteen

Twenty Fourteen

Met de komst van WordPress 3.8 in december, komt er ook een nieuw thema; Twenty Fourteen. Dit is het eerste thema dat standaard met WordPress wordt meegeleverd dat een “premium” gevoel geeft. Twenty Fourteen is een soort magazine-thema dat er erg strak uit ziet. Het ontwerp is van Takashi Irie, “Theme Wrangler” bij Automattic.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Twenty Fourteen demo

Bovenaan dit artikel zie je een voorbeeld van hoe Twenty Fourteen er uit komt te zien, maar om het thema in actie te zien kun je ook naar de demo-site op WordPress.com gaan: Twenty Fourteen demo.

Test Twenty Fourteen!

Wil jij Twenty Fourteen testen? Inmiddels is er een eerste beta van WordPress 3.8 waarin je ook Twenty Fourteen kunt testen.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!
Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Wouter Postma

Oprichter WPLounge. Blogt ook in het Engels op WPLounge.org.

Gratis op de hoogte blijven?

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte
te blijven over ontwikkelingen in WordPress!

Reageer

GOOSE heeft tot 1 augustus een Lifetime VPN deal: €139 eenmalig (normaal 899,95) 88% korting. Onbeperkt GOOSE VPN. – 30 dagen bedenktijd. Bekijk de deal

Scroll Up Skip to content