WPLounge
Home » WordPress Algemeen » WordPress 3.8 beta 1 beschikbaar

WordPress 3.8 beta 1 beschikbaar

Een eerste beta-versie van WordPress 3.8 is twee dagen geleden beschikbaar gesteld. Dit bericht werd door Matt Mullenweg geplaatst op WordPress.org (klik).

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

De volgende data om naar uit te kijken zijn volgens Mullenweg 5 en 12 december. Op 5 december wil hij dat WordPress 3.8 “code complete” is. Dit betekent dat er dan een Release Candidate is en er geen nieuwe code meer zal worden geschreven. Op 12 december hoopt Mullenweg WordPress 3.8 te lanceren.

Zoals eerder geschreven bevat WordPress 3.8 nogal wat nieuwe features. Vooral het uiterlijk van WordPress wordt onder handen genomen, en zaken die eerder al als plugin beschikbaar waren (zoals MP6) worden nu definitief ingebouwd.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Ook kun je in de beta-versie van WordPress 3.8 met het nieuwe standaard thema (Twenty Fourteen) “spelen”.

Kleurenschema’s

In WordPress 3.8 is het mogelijk om een kleurenschema te kiezen voor de WordPress-backend (de backend is sowieso al voorzien van een nieuwe layout). Iedere gebruiker kan zo de kleuren kiezen die hij of zij zelf het prettigst vindt. Ik weet al dat ik het kleurenschema “Midnight” ga kiezen!

Het kiezen van een kleurenschema. (klik voor groter)
Het kiezen van een kleurenschema. (klik voor groter)

Testen!

Deze beta-versie betekent dat duizenden mensen over de hele wereld deze nieuwe versie gaan testen. Ben jij al aan het testen en zo ja, heb jij al bugs gevonden? We horen graag over jullie bevindingen. Laat een reactie achter!

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer