WPLounge
Daisycon
Home » WordPress Algemeen » Affiliate marketing op je WordPress website met Daisycon

Affiliate marketing op je WordPress website met Daisycon

Heb jij een website of weblog waarop je bepaalde producten, vakanties of verzekeringen bespreekt en/of vergelijkt? Dan is het een aanrader om een account aan te maken bij Daisycon.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Daisycon
Daisycon

 

Daisycon is één van de grootste affiliate-netwerken van Nederland. Je kunt vanalles en nog wat promoten, simpelweg door je eigen affiliate-URL te gebruiken om mensen via je website door te sturen naar andere websites. Zodra de mensen daar een bepaalde actie verrichten (lid worden, een bestelling plaatsen) krijg jij een X bedrag.

Affiliate campagnes

Zo krijg je bijvoorbeeld €5,- per keer dat iemand anders zich via jouw WordPress-website aanmeldt voor Daisycon. Het enige dat je hoeft te doen is een account aanmaken en je website aan te melden voor campagnes. Zodra je website wordt goedgekeurd voor een campagne kun je beginnen met geld verdienen.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Ook banken en verzekeraars geven vaak mooie vergoedingen. Zo krijg je vaak al een paar tientjes wanneer je je bezoekers zo ver krijgt om een nieuwe verzekering af te sluiten of een nieuwe spaarrekening te openen. En zo zijn er natuurlijk nog veel meer voorbeelden van webshops en reisbureaus die jou óf een percentage óf een bedrag bieden (dit verschilt per campagne).

Jouw overzicht

In het paneel van Daisycon vind je terug hoe vaak er op jouw links geklikt is, hoe veel transacties er hebben plaatsgevonden en hoe veel geld jij gaat krijgen (nadat de transactie is goedgekeurd, natuurlijk).

Het overzicht van de laatste 7 dagen bij Daisycon.
Het overzicht van de laatste 7 dagen bij Daisycon.

Wil jij ook geld verdienen met je WordPress-website? Meld je dan nu aan voor het Daisycon Affiliate-programma »

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer