WPLounge
Yoast WordPress SEO
Home » WordPress Plugins » Yoast komt met premium SEO-plugin

Yoast komt met premium SEO-plugin

Yoast, het bedrijf van Nederlander Joost de Valk, dat bekend is van de populaire WordPress SEO-plugin, komt met een premium versie van de populaire plugin. De plugin gaat 89 dollar kosten (als je support en updates wilt betaal je 89 dollar per jaar) voor één website.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Voor een maximum van vijf websites betaal je 169 dollar en voor 329 dollar mag je de plugin op maximaal 20 websites installeren.

Yoast Premium Plugin
Joost de Valk (Yoast)

Wat voegt de premium-versie toe?

De premium plugin voegt een aantal functies toe aan de (gratis) WordPress SEO plugin. Op dit moment houdt dat in dat er een redirect manager is toegevoegd en dat er nu een verregaande integratie met Google Webmaster Tools mogelijk is.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Met de redirect manager wordt het volgens Yoast heel eenvoudig om oude URL’s naar nieuwe te verwijzen. De redirect manager kan de redirects zelf voor je beheren, maar ook een bestand genereren dat je in je serverconfiguratie kunt inbouwen.

Integratie met Webmaster Tools

De integratie met Webmaster Tools klinkt mij als muziek in de oren. Wanneer je een grote website hebt, kan het aantal meldingen van “niet gevonden” (404) pagina’s nogal uit de hand lopen.

Deze foutmeldingen worden nu direct zichtbaar in je WordPress-admin en is gekoppeld aan de (eerder genoemde) redirect manager. Zo kun je problemen niet alleen sneller herkennen, maar ook meteen oplossen dankzij die manager.

Kopen?

Heb je een kleine website, dan biedt deze plugin voor jou misschien weinig meerwaarde. Wanneer je een grote website hebt waar vaak pagina’s of oude artikelen verwijderd worden, kan het erg handig zijn. Voor 89 dollar per jaar zou ik het dan ook zeker niet laten om bepaalde foutmeldingen uit Google Webmaster Tools direct op te lossen met behulp van de Redirect Manager.

Meer weten?

Meer over de premium SEO-plugin van Yoast?

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer

Partners