WPLounge
WordPress Tutorials
Home » Tutorials » 10 WordPress tutorials die je gelezen moet hebben

10 WordPress tutorials die je gelezen moet hebben

Als WordPress-gebruiker is het geweldig dat er op internet veel informatie te vinden is over WordPress. Een simpele zoekopdracht levert vaak veel resultaten op en het duurt dan ook niet lang voordat je antwoord hebt op je WordPress-vraag.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

WordPress TutorialsToch kan het lastig zijn om te beoordelen welke tutorials nu echt de moeite waard zijn. Daarom een handig overzicht van WordPress tutorials die je gelezen moet hebben. Let op; het gaat hier om WordPress tutorials in het Engels!

1. Je wachtwoord achterhalen

Dit tutorial van wphub.com is ideaal voor beginnende WordPress-gebruikers die hun wachtwoord vergeten zijn. In dit tutorial worden meerdere situaties uitgelegd en wordt de oplossing gegeven.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

How to recover WordPress admin password »

2. Eigen shortcodes aan WordPress toevoegen

Dit artikel heb ik zelf geschreven en legt je uit hoe je je eigen shortcodes aan WordPress toevoegt door je eigen plugin te maken. Als je liever in het Nederlands leest hebben wij ook een tutorial in het Nederlands; shortcodes aan WordPress toevoegen.

How to add your own shortcodes to WordPress »

3. Geheimen van WordPress-blogs met veel bezoekers

Dit artikel van Smashing Magazine onthult de geheimen van WordPress blogs die veel bezoekers hebben (zoals iPhoneclub.nl). Hoe halen ze zulke hoge bezoekersaantallen en welke WordPress-websites worden veel bezocht?

Secrets of High-Traffic WordPress Blogs »

4. 6 tips voor meer bezoekers

Dit artikel van WPExplorer.com geeft je zes handige tips om meer bezoekers naar je WordPress-website te trekken. WPExplorer heeft ook gratis responsive WordPress thema’s.

6 Tips to Drive More Traffic to Your WordPress Website »

5. Lijs van berichten in de admin aanpassen

Een handig artikel van Smashing Magazine dat laat zien hoe je je berichtenlijst in de WordPress-admin een speciale opmaak geeft.

Modifying Admin Post Lists in WordPress »

6. Media indelen in categorieën en tags

Dit artikel van WPMU DEV laat je zien hoe je categorieën en tags aan je WordPress media toevoegt; een functie die veel mensen missen in WordPress.

Creating categories and tags for WordPress media »

7. WordPress intranet bouwen met BuddyPress

Uiteraard hebben wij hier ook een artikel over geschreven in het Nederlands (klik). In het Engels zijn hier ook veel artikelen over.

WordPress intranet using BuddyPress »

8. Reacties sinds laatste bezoek markeren

Een handig artikel van WPMU DEV waarin wordt uigelicht hoe je reacties kunt highlighten die nieuw zijn sinds het laatste bezoek van een bezoeker. Zo ziet de bezoeker direct of er nieuwe reacties zijn sinds hij voor het laatst op je website was.

Highlighting comments on your WordPress website since last visit »

9. Een eigen login-pagina

Wil je een andere login-pagina dan de standaard WordPress login? In dit artikel legt Raelene Wilson van WPMU DEV uit hoe je dat doet.

Create a custom WordPress login page »

10. WordPress database beheren voor beginners

Een artikel van WPBeginner.com dat uitlegt hoe je je WordPress-database kunt beheren. Ideaal voor beginners.

Beginner’s Guide to WordPress Database Management with phpMyAdmin »

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer