WPLounge

Updates

Updates zijn erg belangrijk in de online wereld: niets is waterdicht beveiligd en hackers worden steeds beter in het hacken van websites. Het is belangrijk dat de code van je website geüpdatet is, om beveiligingsrisico’s te verminderen. Er zijn drie onderdelen van WordPress die regelmatig updates hebben: WordPress (CMS)plugins en themes.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

WordPress update

Het is dus verstandig om je website geüpdatet te houden, maar dit geldt ook voor al je plugins en zelfs je thema. Als er een nieuwe versie van WordPress beschikbaar is, krijg je hier automatisch een melding van in het WordPress dashboard. Dit geldt ook voor plugins: zodra een plugin niet meer op de nieuwste versie werkt krijg je hier automatisch een melding van. Dit geldt niet voor premium plugins: alleen voor plugins uit de WordPress.org plugin directory.

Belangrijk: voor het updaten…

Het is belangrijk dat je voordat je gaat updaten eerst een backup maakt! Het kan namelijk zo zijn dat plugins met elkaar botsen en je website niet meer laten werken. Plugins kun je vaak nog wel los van elkaar updaten, maar maak altijd een backup voordat je WordPress gaat updaten.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Meer lezen over updates en updaten?

Partners