WPLounge
Home » WordPress Algemeen » WordPress Lounge jaaroverzicht (2013)

WordPress Lounge jaaroverzicht (2013)

2013 was het jaar waarin WordPress Lounge uitgroeide tot de grootste Nederlandse website over WordPress.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

In dit artikel blikken we terug op het jaar 2013. Een jaar waarin we veel artikelen over WordPress hebben gepubliceerd en het jaar waarin ons boek WordPress, een inspirerende handleiding het licht zag.

Meest gelezen artikelen in 2013

We beginnen met een top vijf van onze meest gelezen artikelen in het afgelopen jaar. De meeste bezoekers hebben gebruik gemaakt van onze WordPress Handleiding voor beginners. Daarnaast hebben wij dit jaar meer dan honderd artikelen gepubliceerd. De meest gelezen artikelen in 2013:

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.
  1. WordPress Multisite
  2. WordPress Webshop
  3. Beste WordPress Forum Plugins
  4. WordPress Social Media Buttons Plugins
  5. WordPress Plugins voor de cookiewet

Naast deze top vijf meest gelezen artikelen, is ook ons stukje “Wat is WordPress?” veel gelezen. Blijkbaar zijn er toch nog veel mensen die niet weten wat WordPress is. Wij hopen natuurlijk dat dat er in 2014 steeds minder worden.

Boek

Begin 2013 werden Jelle en ik benaderd door Pearson Benelux om een boek te schrijven over WordPress. Deze zou in december 2013 gepubliceerd worden. Doordat wij druk bezig waren met schrijven, is er een tijdje wat minder geschreven voor WordPress Lounge. Inmiddels ligt het boek WordPress, een inspirerende handleiding in de winkels. We ontvangen veel positieve feedback van lezers en gaven begin december een gratis exemplaar weg via onze Facebook-pagina.

WordPress boek
Ons boek over WordPress

Tot nu toe is ons boek goed ontvangen. Zo heeft Herman van Dailybits.be een review geschreven. Herman schreef onder meer:

Ook voor een cursus WordPress is dit een ideaal lesboek, daar alle zaken langskomen.

2014

Ook voor 2014 staan er mooie dingen op het programma. Zo lanceerden we in 2013 al onze nieuwe website in het Engels: WPSENSE. In 2014 zullen we op deze website steeds meer content gaan toevoegen.

Wij wensen al onze lezers een gelukkig 2014.

2014

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer