WPLounge
Gratis online WordPress evenement
Home » WordPress Algemeen » Nog 2 dagen: gratis online WordPress evenement

Nog 2 dagen: gratis online WordPress evenement

Het grootste evenement in WordPress-land is terug. WP Feedback organiseert van 27 april t/m 1 mei 2020 een gratis online WordPress evenement. Neem een kijkje achter de schermen bij meer dan 30 ondernemers, ontwikkelaars en marketeers van WordPress-bureaus van wereldklasse.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Gratis online WordPress evenement

20 interviews en presentaties van WordPress toppers

Laat je verrassen door de verschillende speakers en ontdek hoe jij eigen onderneming online kunt opschalen. In totaal zijn er 20 interviews en presentaties van enkele van de beste WordPress-professionals. Doe er je voordeel mee: leer van hun ervaring en wat de beste nieuwe strategieën zijn. Zoals gezegd is het online evenement voornamelijk gericht op WordPress-professionals die hun bedrijf willen opschalen. Je zult in contact komen met CEO’s, ontwerpers, freelancers en meer WordPress experts. Dagelijks zijn er vijf tot zeven videosessies beschikbaar.

Meld je gratis aan voor het WordPress evenement

Gratis te bekijken binnen 24 uur na de presentatie

De sessies zijn gratis te bekijken gedurende 24 uur op de dag dat ze zijn gepland. Zodra dat venster sluit, dienen bezoekers een pas aan te schaffen met volledige toegang om ze te bekijken. Deze kost 97 dollar, dus wees er snel bij en kijk gratis! Mocht je de materie echter dermate interessant vinden en nogmaals willen bekijken of delen met je collega’s; de aankoop biedt levenslange toegang.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

De organisator over het evenement

Vito Peleg, oprichter van WP Feedback, vertelt: “Vanwege het uitbreken van coronavirus, ook wel bekend als COVID-19, is elk evenement uitgesteld of geannuleerd voor de voorzienbare toekomst. Omdat we zagen dat de mogelijkheid om te leren en te netwerken met gelijkgestemde professionals ons op het laatste moment werd ontnomen, besloten we in te grijpen om de echte conferentie-ervaring te bieden zonder je bureau te verlaten.”

Het doel van dit evenement is om waarde te bieden door deelnemers te leren hoe ze hun bureau of freelancebedrijf kunnen opschalen door experts in hun respectieve vakgebieden advies te laten delen.

“Bovenal kun je helemaal gratis deelnemen, en hoewel sommigen van ons niet kunnen wachten om naar buiten te gaan, ben ik er zeker van dat anderen het erover eens zijn dat het ook heel fijn is dat je alles vanuit je luie stoel kunt bijwonen! ” zegt Vito Peleg.

Het WP Feedback-team hoopt dat iedereen, van freelancers tot grote bureaus en bedrijven, iets kunnen leren. “Daarom is het evenement gericht op WordPress-professionals die hun bedrijf buiten zichzelf willen uitbreiden, mensen die worstelen tijdens de quarantaine / lockdown als gevolg van de impact die dit heeft gehad op hun zaken, en mensen die gewoon op zoek zijn om andere gelijkgestemde mensen in de gemeenschap te ontmoeten en te netwerken.”

Doel: slagen in opschaling

Het doel van WP Feedback is om WordPress-professionals te helpen slagen en hun bedrijf daarmee op te schalen via het netwerk en de feedbackplug-in van de site. “Deze inspanning is tweeledig”, vertelt Peleg verder. “Dit doen we voornamelijk met onze software die klantcommunicatie voor webdesigners vereenvoudigt en organiseert. Maar we doen dit ook met topbijeenkomsten zoals deze, waarbij we mensen opleiden via ons content- en communityplatform.”

Bekijk gratis een sessie van 2019: UX zit vol empathie!

Voor degenen die geïnteresseerd zijn om te zien wat voor soort informatie de top biedt, is de sessie van Piccia Neri uit 2019, The Main Ingredient of Great UX, gratis te bekijken.

Design for Geeks presentatie 2019
Zo zag de livestream er vorig jaar uit.

Voortzetting van WP Agency Summit

Afgelopen december lanceerde Jan Koch, voordat hij bij het WP Feedback-team kwam, de eerste versie van dit evenement. Dit resulteerde in meer dan 2.000 bezoekers en 15.000 sessieweergaven. Gezien deze cijfers was het evenement als succesvol beschouwd en voor herhaling vatbaar.

Initiator WordPress evenement Vito Peleg
De initiator, Vito Peleg.

“Het succes van het 2019-topevenement in cijfers meten, zou niet eens de helft van het verhaal vertellen”, zei Peleg. “Het meest opwindend waren alle rimpeleffecten die de gebeurtenis veroorzaakte. Er zijn zoveel nieuwe verbindingen gemaakt, niet alleen vanuit het perspectief van Jan, maar ook in de gemeenschap die zich rond het evenement op Facebook heeft gevormd. We maken allemaal nog steeds gebruik van deze nieuwe vriendschappen en hopen dat we met het verbeterde netwerkgebied voor de nieuwe top nog meer verbindingen zullen zien.”

Met Koch bij WP Feedback, voelde het team dat het een natuurlijke zet was om het evenement voort te zetten. “Een van de belangrijkste redenen waarom Jan bij het team kwam, was vanwege zijn ervaring en succes met de WP Agency Summit vorig jaar. Dit jaar is hij dan ook nauw betrokken bij onze topplannen” zei Peleg. “Aangezien dit de eerste top van WP FeedBack is, heeft Jan in het team het voor ons mogelijk gemaakt om het in zo’n korte tijd te organiseren. Hij heeft ons veel geleerd en we zullen 100% alles gebruiken wat we hebben geleerd om in de toekomst meer op deze manier te doen.”

Gebrek aan genderdiversiteit in 2019

Een van de minpunten van het evenement in 2019 was het gebrek aan genderdiversiteit. Er was een man-vrouw-sprekerverhouding van 20:4. Het team heeft geprobeerd dit aan te pakken voor het evenement in 2020 door meer vrouwen aan de line-up toe te voegen.

“Ja, dat was een harde les voor Jan”, zei Peleg als reactie op het lage aantal vrouwelijke sprekers. “Hij en het hele team van WP FeedBack hebben onze verbindingen benut om deze keer een gelijkmatigere verhouding te krijgen. Het is duidelijk dat er veel succesvolle vrouwen zijn in de WordPress-wereld, en nu hebben we dankzij onze gecombineerde netwerken een paar van onze vrienden kunnen aantrekken.”

Online het gevoel krijgen van een levensecht evenement

Het WP Feedback-team heeft gezamenlijk gewerkt om het evenement van dit jaar tot een succes te maken. Peleg zei dat velen in het team zich snel moesten aanpassen en moesten leren hoe ze zo’n evenement moesten leiden. “Gelukkig heeft Jan’s ervaring enorm geholpen bij het plannen van alles, en hij leidt ook alle sessies”, zei hij. “De visie was om online een topervaring te creëren die een afspiegeling is van hoe het voelt om naar een top in het echte leven te gaan, en we nemen echt grote stappen om die ervaring voor al onze bezoekers te bieden.”

Dus waar wacht je nog op? Je hebt nog twee dagen.

Meld je gratis aan voor het WordPress evenement

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer