WPLounge
WordPress Meetup Enquête
Home » WordPress Algemeen » WordPress enquête: wat vinden jullie van de Meetups?

WordPress enquête: wat vinden jullie van de Meetups?

WordPress.org heeft een enquête opengesteld om jouw feedback te ontvangen over de WordPress Meetups. Ook als je het afgelopen jaar niet naar de Meetup-bijeenkomsten was geweest, zou je mening waardevol zijn! Het invullen van de enquête duurt minder dan 3 minuten. De resultaten worden gedeeld door het wereldwijde communityteam om de WordPress Meetups te helpen verbeteren.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.
WordPress Meetup Enquête
WordPress Meetup Enquête

De enquête sluit op 28 februari 2020!

Doe de WordPress Meetups Enquête »

Deze enquête bevat algemene vragen die relevant zijn voor het wereldwijde WordPress Meetup programma. De lokale Meetup-organisatoren kunnen besluiten jou later nog een vragenlijst te sturen met meer gerichte vragen over jouw lokale groepsbijeenkomsten.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Lees hier ons verslag van de WordPress Meetup van 3 december 2019 in Leiden.

Met dank aan de WordPress Global Community Sponsors

WordPress bedankt haar wereldwijde sponsors van 2019. Hun genereuze ondersteuning houdt het Meetup-programma gratis voor de hele WP gemeenschap en helpt ervoor te zorgen dat de ticketprijzen voor de WordCamps betaalbaar blijven.

Jetpack *
WooCommerce *
Bluehost *
Liquid Web
GoDaddy *
HubSpot *
GreenGeeks
DreamHost

* Deze sponsors ondersteunen WordPress-evenementen wereldwijd.

Word een WordPress evenementenorganisator

WordPress is een open source project, open voor iedereen die mee wil doen. Dat geldt ook voor organisatoren van evenementen! Veel groepen hebben nog steeds één evenement per maand, vaak een presentatie of lezing gevolgd door Q&A of een interactief sociaal uur. Deze reguliere evenementen zijn geweldig, maar het betekent dat mensen die niet elke maand die tijd kunnen maken pech hebben, net als mensen die geïnteresseerd zijn in verschillende onderwerpen.

Elk vertrouwd lid van de WordPress Meetup community kan zelf een evenement organiseren, dus als je een bepaald soort WordPress-evenement in je stad wenst, is dit een goed moment om WordPress-organisator te worden.

Hier zijn enkele ideeën voor evenementen om je te inspireren:
https://make.wordpress.org/community/handbook/meetup-organizer/event-formats/

De mogelijkheden zijn breed en zolang het betrekking heeft op WordPress, kun jij het organiseren binnen je eigen Meetup-groep! Begin een gesprek op het discussiebord van je groep of neem contact op met het lokale organisatieteam met je ideeën!

Doe de WordPress Meetups Enquête »

Blijf betrokken

Op WPLounge lees je het laatste nieuws over WordPress. Als je al een tijdje niet meer op de website van de WP Community bent geweest, neem weer eens een kijkje. Mogelijk zijn er een paar nieuwe projecten waarin je geïnteresseerd bent.

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer