WPLounge
Themeforest
Home » WordPress Algemeen » Waarom je een Themeforest-account nodig hebt

Waarom je een Themeforest-account nodig hebt

Themeforest is dé grootste marktplaats voor Premium WordPress Themes. Er zitten prachtige WordPress-thema’s bij die vaak responsive zijn.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Themeforest

Waarom heb je een account bij Themeforest nodig?

Los van het feit dat je op Themeforest mooie thema’s kunt aanschaffen, zijn er ook andere redenen om een account op Themeforest aan te maken.

Free file

Iedere maand stelt Themeforest één bestand gratis beschikbaar. Dit is niet altijd een WordPress-thema, maar soms wel. Deze kun je dan gratis downloaden en op één website gebruiken.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Het enige dat je hoeft te doen om dit gratis bestand te downloaden is gratis een Themeforest-account aan te maken op de website Themeforest.net.

Het grootste aanbod van premium thema’s

Natuurlijk kan het ook eens voorkomen dat je een thema nodig hebt, voor jezelf of voor een klant. Op Themeforest vind je het grootste aanbod in thema’s voor alle soorten gelegenheden.

Maak dus nu (gratis) een account aan op Themeforest!

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer