WPLounge
Non Profit WordPress Themes
Home » WordPress Themes » WordPress themes voor goede doelen

WordPress themes voor goede doelen

Als non-profitorganisatie is het vaak lastig om goede WordPress-themes te vinden voor je website. Natuurlijk kun je kiezen voor een normaal WordPress-theme, maar vaak voldoen deze niet aan alle eisen. Ook de premium WordPress themes die beschikbaar zijn, zijn vaak te zakelijk of er zitten te veel “toeters en bellen” op voor een non-profitorganisatie.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Wij zetten een aantal mooie WordPress-themes op een rijtje die geschikt zijn voor goede doelen.

1. Eco Nature

Eco Nature

Eco Nature is een WordPress theme dat responsive is, en bovendien drie variaties heeft. Zo kun je ook een WordPress webshop op basis van WooCommerce bouwen met Eco Nature.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!
Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Download Eco Nature »

2. Graceland

graceland

Graceland is een WordPress-theme voor non-profitorganisaties en kerken. Het thema is volledig responsive en heeft zo’n 73 dollar aan premium plugins die je er gratis bij krijgt. Graceland heeft ook een handig donatie-systeem op basis van PayPal, zodat je ook aan fundraising kunt doen.

Download Graceland »

3. Election

Election theme

Election is een ideaal theme voor politici die meedoen aan de verkiezingen. Een website met behulp van dit theme helpt je om jezelf te promoten bij potentiële kiezers.

Download Election »

4. Charity Hub

Charity Hub

Charity Hub is speciaal ontwikkeld voor non-profitorganisaties. Net als “Graceland” heeft Charity Hub een ingebouwd donatie-systeem met behulp van PayPal. Bovendien heeft Charity Hub een page builder ingebouwd, zodat het extra gemakkelijk is om je pagina’s vorm te geven.

Download Charity Hub »

5. WeStand

WeStand

WeStand is een theme dat op veel verschillende manieren kan worden gebruikt. Zo kun je het gebruiken voor je non-profitorganisatie, maar is het ook zeer geschikt voor politici en kerken. WooCommerce is ingebouwd, en ook PayPal is makkelijk te integreren.

Download WeStand »

Meer WordPress themes voor non-profitorganisaties?

Op zoek naar meer themes die geschikt zijn voor non-profitorganisaties? Neem dan eens een kijkje op Themeforest in de Non-Profit categorie.

Beoordeel dit artikel

Wouter Postma

Oprichter WPLounge. Blogt ook in het Engels op WPLounge.org.

Reageer

Scroll Up Skip to content