WPLounge
Non Profit WordPress Themes
Home » WordPress Themes » WordPress themes voor goede doelen

WordPress themes voor goede doelen

Als non-profitorganisatie is het vaak lastig om goede WordPress-themes te vinden voor je website. Natuurlijk kun je kiezen voor een normaal WordPress-theme, maar vaak voldoen deze niet aan alle eisen. Ook de premium WordPress themes die beschikbaar zijn, zijn vaak te zakelijk of er zitten te veel “toeters en bellen” op voor een non-profitorganisatie.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Wij zetten een aantal mooie WordPress-themes op een rijtje die geschikt zijn voor goede doelen.

1. Eco Nature

Eco Nature

Eco Nature is een WordPress theme dat responsive is, en bovendien drie variaties heeft. Zo kun je ook een WordPress webshop op basis van WooCommerce bouwen met Eco Nature. Zoals de naam al doet vermoeden, is het Eco Nature WordPress theme ontworpen voor organisaties in de natuur en ecologische niche. Het thema biedt tal van aanpassingsrijke componenten om je website naar jouw wensen in te richten. Dit thema heeft alles wat je nodig hebt om de beste ecologische website te maken. Met aanpassingsopties, variërend van de Custom Mega Menu plugin tot de Layer Slider, samen met de aanpasbare Form Builder en donaties functionaliteit kun je veel kanten op.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Prijs: $59 | Meer info

2. Helping Hands
Helping Hands template

HelpingHands is een thema voor liefdadigheid, fondsenwerving, kerken, politieke campagnes en NGO’s. Het wordt geleverd met veel functies en een geweldig ontwerp voor een fondsenwervende organisatie. Het thema wordt geleverd met meerdere paginasjablonen, zodat je in staat bent om elk van de lay-outs die je ziet in de verschillende live demo’s na te maken. De meest opvallende functie is het uitlichten van een belangrijke donatie campagne of het promoten van vele gelijktijdige crowdfunding campagnes. Je kan zelfs een aftelklok toevoegen aan de homepage om bezoekers aan te sporen tot actie. Over het geheel genomen is HelpingHands een geweldig thema en één van de beste voor non-profitorganisaties, met een waardering van 4,5 sterren.

Prijs: $29 | Meer info

3. Election

Election theme

Election is een ideaal theme voor politici die meedoen aan de verkiezingen. Een website met behulp van dit theme helpt je om jezelf te promoten bij potentiële kiezers. Om je website indruk te laten maken op je bezoekers, is de standaard demo voorzien van een geanimeerde diavoorstelling op de homepage. Je kan ook de meegeleverde Slider Revolution plugin gebruiken om extra diavoorstellingen te maken voor de rest van je website. De Event Calandar WordPress plugin is ook inbegrepen bij het Election thema. Deze tool maakt het gemakkelijk om evenementen te creëren en ze vervolgens te delen op je website. Het thema biedt volledige ondersteuning aan Woocommerce om je te helpen producten te verkopen vanaf je website of donaties te verzamelen.

Prijs: $29 | Meer info

4. Charity Hub

Charity Hub

Charity Hub is speciaal ontwikkeld voor non-profitorganisaties. Het thema heeft een ingebouwde donatie-systeem met behulp van PayPal. Bovendien heeft Charity Hub een page builder ingebouwd, zodat het extra gemakkelijk is om je pagina’s vorm te geven. Het thema bestaat al lange tijd en is tijdens zijn levensduur voortdurend bijgewerkt. Het voordeel hiervan is dat het een zeer betrouwbaar thema is. Geen enkel thema is perfect, maar afgelopen zeven jaar hebben de makers van het thema de meeste bugs opgelost, waardoor het een van de meest verfijnde thema’s op de markt is. Het thema is zeer geschikt voor het maken en organiseren van liefdadigheidsevenementen, kerkdiensten, of andere gemeenschapsdiensten.

Prijs: $59 | Meer info

5. WeStand

WeStand theme template

WeStand is een theme dat op veel verschillende manieren kan worden gebruikt. Zo kun je het gebruiken voor je non-profitorganisatie, maar is het ook zeer geschikt voor politici en kerken. WooCommerce is ingebouwd, en ook PayPal is makkelijk te integreren. Je kan de kleur van het thema aanpassen met behulp van een kleurenschema die je zelf kan uitkiezen met behulp van color Picker. WeStand is een gemakkelijk te gebruiken thema en 100% responsief voor alle soorten mobiele apparaten en desktops.

Prijs: $69 | Meer info

Meer WordPress themes voor non-profitorganisaties?

Op zoek naar meer themes die geschikt zijn voor non-profitorganisaties? Neem dan eens een kijkje op Themeforest in de Non-Profit categorie.

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer

Partners