WPLounge
De beste WordPress-themes voor yogastudio's
Home » WordPress Themes » De beste WordPress-themes voor yogastudio’s

De beste WordPress-themes voor yogastudio’s

Ben je op zoek naar een WordPress-theme voor een yogastudio? We hebben de beste WordPress-themes voor yogastudio’s op een rijtje gezet.

Let op: in dit artikel staan affiliate links. Dat houdt in dat wij een kleine commissie ontvangen als je via één van onze links een aankoop doet. De prijs blijft voor jou hetzelfde. Wij raden alléén producten aan die we zelf ook echt zouden gebruiken.

1: Divi

Divi Yoga Studio
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

Als je de demo van het theme Divi (van Elegant Themes) opent zul je misschien niet meteen denken aan een yogastudio. Maar Divi heeft tegenwoordig ook heel veel layout packs die je er gratis bij krijgt. En één van deze layout packs is zeer geschikt voor yogastudio’s!

Naast Divi krijg je bij Elegant Themes meer dan 85 themes voor maar $89. Als je in één keer $249 betaalt, krijg je zelfs voor altijd toegang tot alle themes en plugins van Elegant Themes. Divi heeft een hele handige tool waarmee je je website in elkaar kunt zetten: de Divi Builder. Doordat de builder en het theme van dezelfde maker is, werken de twee perfect samen, en zullen er nooit problemen zijn met compatibiliteit.

Bekijk Divi »

2: Yoga

YogaYoga van Mojo Marketplace is net als Divi zeer geschikt voor yogastudio’s. Het theme kost $59 en is volledig responsive. Je kunt in dit theme video-achtergronden gebruiken en een full-width slider maken.

Er zit een theme options-paneel in waarin je je website makkelijk kunt aanpassen aan jouw wensen.

Bekijk Yoga »

3: Yoga (gratis)

YogaNet als het theme hierboven heeft dit gratis WordPress-theme de naam Yoga. Het is een zeer “clean” theme met veel ruimte voor goed beeldmateriaal.

Het theme is volledig gratis en zeer geschikt voor yoga-studio’s. Je kunt het theme gratis downloaden op WordPress.org:

Bekijk Yoga »

4: Pranayama Yoga (gratis)

Pranayama YogaNet als het hierboven genoemde theme is Pranayama Yoga volledig gratis te downloaden op WordPress.org. Net als “Yoga” is het theme responsive en biedt het veel ruimte voor beeldmateriaal. Je kunt er in ieder geval alles in kwijt over je yogastudio.

Bekijk Pranayama Yoga »

5: Yogasana Lite (gratis)

Yogasana LiteYogasana Lite heeft zowel een gratis als een premium-versie. De gratis versie staat op WordPress.org en is volledig responsive. Het theme is compatible met WooCommerce en Contact Form 7.

Bekijk Yogasana Lite »

6: Kriya Yoga

Kriya YogaKriya Yoga is een premium WordPress theme voor yoga-studio’s. Het theme is uitgerust met Visual Composer, waardoor je eenvoudig hele pagina’s kunt opbouwen. Er zit ook een feature in voor “Courses”, waarmee je makkelijk je verschillende yogalessen aan je site kan toevoegen.

Bekijk Kriya Yoga »

7: Yoga X

Yoga XYoga X is een ander premium WordPress-theme voor je yoga-studio. Het is één van onze favorieten in dit rijtje, omdat het er zo modern en strak uit ziet. Natuurlijk is dit theme ook responsive, waardoor het op alle apparaten goed werkt.

Bekijk Yoga X »

 

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer