WPLounge
Instant Design Tool plugin voor WooCommerce
Home » WordPress Plugins » Eenvoudig producten verkopen met de Instant Design Tool voor WooCommerce

Eenvoudig producten verkopen met de Instant Design Tool voor WooCommerce

Het verkopen van gepersonaliseerde producten via je eigen WordPress webshop wordt nu een stuk eenvoudiger met de WooCommerce plugin van Instant Design Tool. Met deze print-on-demand dropshipping plugin kun je nu razendsnel van start gaan met het verkopen van gepersonaliseerde producten zoals: kalenders, fotoboeken, T-shirts, mokken, cadeauartikelen en wanddecoratie.
In dit artikel lichten we alle features van deze gloednieuwe plugin toe.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

1 – Software voor product personalisatie

De ontwerpsoftware van Instant Design Tool is geschikt voor iedere webshop eigenaar die zijn of haar klant de mogelijkheid wilt bieden om bestaande of nieuwe producten te personaliseren.
De tool biedt tal van mogelijkheden om producten te personaliseren door middel van foto’s, tekst, clipart, vormen, templates en fotobewerking features. Via de website kan je binnen één minuut een eigen tool opzetten, geheel in de huisstijl van je eigen WordPress webshop.
Vervolgens ontvang je een eigen inlog waarmee je toegang krijgt een management paneel waarin je inzicht hebt in real-time klantdata, nieuwe producten eenvoudig zelf kan toevoegen en/of verwijderen en je eigen thema’s/templates kan ontwerpen en uploaden.

Dashboard van de Instant Design Tool

2 – White label dropshipping

Geen tijd of geld voor het houden van inventaris of het inhuren van personeel? Geen probleem! Instant Design Tool werkt samen met een printing partner en neemt dan ook het drukken, inpakken en versturen op zich. Dit gebeurt white label en de producten van jouw klanten worden wereldwijd geleverd.
Daarnaast is het ook mogelijk om een zelf gekozen printfaciliteit te koppelen aan de tool. De flexibiliteit van de tool maakt het mogelijk om te bepalen wat wél en niet past bij jouw webshop en visie.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

3 – Gepersonaliseerde maatwerk producten

Het assortiment aan producten waaruit je kunt kiezen is erg uitgebreid. Zo kun je ervoor kiezen om visitekaartjes, wijnkisten, tegeltjes of posters via de tool toe te voegen aan je webshop. Daarnaast is het mogelijk om maatwerkproducten in je tool te laten toevoegen. Verkoop je bijvoorbeeld al broodtrommels, knuffels, reclamemateriaal of andere producten in je webshop en wil je dat jouw klanten deze kunnen personaliseren met foto’s of tekst? Dan voegt Instant Design Tool deze als maatwerkproduct voor je toe.

4 – Prijzen

Een Instant Design Tool is gratis op te zetten. Bij de gratis versie (zilver) ontvang je 10 PDF’s (orders), bij een Gold pakket 250 PDF’s voor € 75,- p.m. en bij Platinum betaal je voor 1000 PDF’s € 250,- p.m. Het is ook mogelijk om losse PDF’s te kopen zodat je alleen betaalt voor wat je nodig hebt.
Indien je via de tool fotoboeken wilt verkopen, dien je apart een fotoboekenplan af te sluiten. Bij deze zogeheten add-on ontvang je de eerste 10 fotoboeken PDF’s gratis, vervolgens kun je voor € 75,- p.m. 250 PDF’s generen en voor € 250,- p.m. 1000 PDF’s.

5 – Personalisatie software geschikt voor ieder apparaat

Of je nu op je mobiel, desktop of tablet de tool gebruikt, de personalisatie software is voor ieder apparaat geschikt. Daarnaast is het mogelijk voor klanten om foto’s te importeren vanuit social media platformen zoals Facebook en Instagram. De HTML5 web app zorgt ervoor dat jouw klanten rechtstreeks in de browser van start kunnen gaan met personaliseren.

Instant Design Tool op verschillende devices

6 – Ondersteuning in meerdere talen

De ontwerpsoftware ondersteunt momenteel Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Portugees en Slowaaks. Het feit dat de tool in meerdere talen beschikbaar is, plus de wereldwijde verzending, draagt bij aan de schaalbaarheid van jouw webshop en marketingstrategie. Het toevoegen van een andere taal is in overleg ook mogelijk.

7 – Download en koppel de WooCommerce plugin

De plugin van Instant Design Tool is eenvoudig te downloaden via de WordPress plugin pagina. Na het downloaden en installeren ga je naar de plugin instellingen en voer je de gegenereerde token in (zie meegeleverde installatiehandleiding). Als de token is ingevoerd en de tool is gekoppeld ben jij klaar om gepersonaliseerde producten te gaan verkopen op je webshop!

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer