WPLounge
Home » WordPress Themes » Thema uitgelicht » Glisseo, een responsive WordPress-thema

Glisseo, een responsive WordPress-thema

Iedere week lichten wij een of meerdere WordPress-thema’s uit op WordPress Lounge. Vandaag een van onze favorieten; Glisseo.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Features

  • Responsive
  • Klaar om direct te vertalen
  • Revolution Slider
  • Meerdere lay-outs voor portfolio, homepage, gallery en meer.

Wij van WordPress Lounge houden van Premium WordPress Themes. Glisseo is dan ook een mooi thema om ons eerste thema-bericht over te schrijven.

Het begint op de home-pagina, waarvan twee varianten beschikbaar zijn. De een heeft een “full width” slider, de ander een kleinere slider. In de slider kunnen zowel afbeeldingen als video’s (Vimeo, YouTube) geplaatst worden. Ook is het mogelijk tekst bij te voegen, die op meerdere manieren geanimeerd kan verschijnen én verdwijnen. Daarna is er ruimte voor meerdere blokken; een selectie uit je portfolio, blog of content met tabs.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Daarna naar de Portfolio-pagina. De “Classic” versie heeft meerdere afbeeldingen, wanneer je een categorie kiest wordt dit geanimeerd. Bij de Lightbox is dit niet anders, maar wanneer je op een portfolio-item klikt wordt deze in een “Lightbox”-scherm weergegeven.

De blog is op meerdere manieren in te delen; één kolom, twee kolommen of drie kolommen. Ook per blog-bericht kan er worden gekozen of je een sidebar wilt.

De contactpagina heeft net als alle andere pagina’s een full width header, maar in plaats van een afbeelding gaat het om een Google Maps-weergave.

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer