WPLounge
Home » WordPress Algemeen » WordCamp Europe 2018

WordCamp Europe 2018

WordCamp Europe 2018 Belgrado

Ook dit jaar is er weer een editie van WordCamp Europe. In 2015 bezochten we WordCamp Europe in Sevilla. Dit jaar ga ik naar Belgrado, waar WordCamp Europe dit jaar gehouden wordt van 14 tot en met 16 juni.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Op 14 juni is de bekende “Contributor Day”. De conferentie zelf zal gehouden worden op 15 en 16 juni. De laatste “batch” tickets is recentelijk in de verkoop gegaan. Op het moment van schrijven zijn er nog ruim 230 tickets beschikbaar. WordCamp Europe was de afgelopen jaren steeds uitverkocht, dus als je er heen wilt moet je er snel bij zijn!

Sprekers én workshops

Zoals iedere WordCamp heeft ook deze editie weer een aantal sprekers om naar uit te kijken. Zo zal Matt Mullenweg (mede-oprichter van WordPress) spreken over WordPress (“Matt on WordPress“). Daarnaast worden er dit jaar ook workshops gegeven. Zo kun je in plaats van naar een talk te luisteren ook kiezen om naar een workshop te gaan over bijvoorbeeld Gutenberg (Gutenberg: Creating Blocks and Extending the Editor).

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Een andere bekende spreker is Joost de Valk (van Yoast), die we op zo’n beetje iedere WordCamp die wij bezochten al zijn tegengekomen. Joost (of “Yoast”) zal een talk geven over technische SEO (Technical SEO to grow your WordPress business).

Je kunt alle sprekers en workshops bekijken in het programma van WordCamp Europe 2018.

Neem je kinderen mee!

Voor veel mensen zijn WordCamps een leuke gelegenheid om een nieuwe stad te leren kennen. Veel bezoekers nemen dan ook hun gezin mee naar een WordCamp. Bij WordCamp Europe in Belgrado is er dan ook childcare beschikbaar.

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer