WPLounge
Home » WordPress Themes » WordPress Deals op Black Friday & Cyber Monday

WordPress Deals op Black Friday & Cyber Monday

Black Friday Elegant

Zoals ieder jaar worden er op Black Friday en Cyber Monday enorme kortingen gegeven op allerlei producten. Zo ook in de WordPress-wereld. Als je flink premium themes wilt inslaan is Black Friday hét moment. In dit artikel vertellen we je alles over de beste deals die er dit jaar (2017) te vinden zijn.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Komende vrijdag is het zo ver: Black Friday. Onder andere Elegant Themes, OptinMonster, WPAccelerate, StudioPress, en ThemeTrust bieden hoge kortingen aan zowel bestaande als nieuwe klanten! In dit artikel zetten we de beste aanbiedingen op een rij.

Elegant Themes – 25% korting

Elegant Themes is van zichzelf al niet duur: 85+ themes (waaronder Divi!) en twee handige plugins voor maar 89 dollar per jaar. Óf betaal eenmalig 249 dollar om voor altijd toegang te krijgen. Tijdens Black Friday geeft Elegant Themes een korting van 25 procent.

Bekijk de deal

Elegant Themes

StudioPress (Genesis Framework) – 25-50% korting

Heeft de hoge prijs van het Genesis Framework van StudioPress je ervan weerhouden om het framework met alle themes aan te schaffen? Rond Black Friday geeft StudioPress 25% korting op alles. Voor bestaande klanten is de korting maar liefst 50 procent!

Bekijk de deal

StudioPress

ThemeTrust – 40% korting

ThemeTrust geeft 40% korting op alle themes en plugins. Om gebruik te maken van deze korting moet je bij het afrekenen gebruik maken van de kortingscode BLACKFRIDAY17.

Bekijk de deal

ThemeTrust

Envato – 50% korting (themes & plugins)

Envato geeft dit jaar 50% korting op (een deel van de) themes op Themeforest en plugins van CodeCanyon. Je kunt ze via de onderstaande knop allemaal bekijken!

Bekijk de deal

Envato CyberMonday

Envato Elements – $120 korting

Envato Elements is een handige website voor als je regelmatig verschillende digitale “assets” nodig hebt voor projecten. Je kunt hier vanalles downloaden: stockfoto’s, logo’s, fonts en andere graphics. Sinds kort zijn hier ook WordPress themes en plugins.

Bekijk de deal

Envato

WP Engine – tot $600 korting

WPEngine geeft korting (“fall savings”) tot een bedrag van 600 dollar voor je eerste maand. WP Engine is één van de beste hostingpartijen voor WordPress-websites.

Bekijk de deal

WPENGINE

Themify – 50% / $150 korting

Themify geeft maar liefst 50% korting op losse themes en 150 dollar korting op de “Lifetime Club Membership” (normaal $399 – nu $249).

Bekijk de deal

Themify

MyThemeShop – alles voor $19

Bij MyThemeShop kun je ieder theme of plugin aanschaffen voor 19 dollar. Een theme kost normaal al snel 79 dollar. Een goede deal dus!

Bekijk de deal

MyThemeShop

Meer korting

Naast de hierboven genoemde kortingen kun je natuurlijk nog veel meer deals vinden. In Nederland geeft WP Handleiding (bekend van de banner rechts boven op deze website) bijvoorbeeld 50 procent korting op alle WordPress handleidingen. CSS Igniter geeft 40 procent “Black Friday”-korting met de kortingscode BF2017.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

OptinMonster (de populaire plugin voor het uitbreiden van je mailinglijst) geeft 25% korting.

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer