WPLounge
PhotoMe: Full-Screen WordPress theme voor beelden
Home » WordPress Themes » Beste Full-Screen WordPress Themes 2017

Beste Full-Screen WordPress Themes 2017

Er zijn ongelooflijk veel mooie WordPress themes beschikbaar voor een relatief lage prijs. WordPress wordt doorontwikkeld en dat geldt ook voor de premium WordPress themes. Vandaag licht ik een aantal premium full-screen WordPress themes uit die je goed kunt gebruiken als jij een indruk wilt maken met mooie beelden. De beste full-screen WordPress themes: klaar voor?

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

De onderstaande themes worden ‘premium WordPress themes‘ genoemd. Het woord ‘premium‘ staat erbij omdat de themes geld kosten. De onderstaande themes kosten $39 tot $59 en kunnen veilig worden gekocht op Themeforest. Het kost ontwikkelaars enorm veel uren om een WordPress theme te maken, dus het is niet gek dat er een kleine prijs voor wordt gevraagd. Er zijn ook gratis full-screen WordPress themes op de markt, maar dit artikel focust zich op de beste premium Full-Screen WordPress themes.

Full Fashion: elegant Full-Screen theme

Full Fashion: Full-Screen WordPress Theme

‘Full Fashion’ is een schitterend full-screen WordPress theme perfect voor fotografen en foto-bloggers. De vormgeving is minimaal, maar door het beeldmateriaal is het resultaat maximaal. Er zit een mooie social media balk in waar je al je social media accounts aan kunt toevoegen. Daarnaast is er een clean menu dat je kunt beheren vanuit je WordPress backend. Er is een aantal verschillende designs waaruit je kunt kiezen, zodat je het theme kunt aanpassen naar wens. Full Fashion is responsive en werkt goed op alle devices en dit Full-Screen WordPress theme wordt al jaren doorontwikkeld: een populaire optie!

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Meer informatie & Demo:Full Fashion »

Divi: beste premium theme van 2017

DIVI: Beste Premium WordPress Theme

Divi is het beste premium WordPress theme van dit moment. Een flink statement, maar daardoor niet minder waar. Elegant Themes koos er in 2016 voor om dit theme te updaten en het resultaat mag er zijn. Sinds dat moment is Divi niet weg te denken uit de “Beste WordPress themes”-lijsten. Divi kan worden ingezet voor ontelbaar veel doeleinden, waaronder als Full-Screen WordPress theme. Divi komt met de populaire Divi Builder, een Drag & Drop plugin waardoor jij zeer gemakkelijk een professionele WordPress website kunt bouwen. Je kunt lid worden bij Elegant Themes voor $ 89 en krijgt daarvoor toegang tot meer dan 70 themes (waaronder Divi!) en tientallen plugins.

Update 2017: Divi bevat nu ook standaard functionaliteit voor A/B-testen! Lees ook: A/B testen met WordPress.

Meer informatie & Demo: Divi »

Kalium: uniek Full-Screen WordPress theme

Kalium: Uniek en creatief Full-Screen WordPress Theme

Kalium is één van de populairste WordPress theme van dit moment. Het is – net als Divi – een theme dat voor veel verschillende doeleinden kan worden ingezet en dat is een van de redenen waarom Kalium zo populair is. Kalium is een premium WordPress theme dat al jaren bovenaan de top-lijsten te vinden is en regelmatig wordt voorzien van een flinke update. De mogelijkheden? Eindeloos. Zet Kalium in als Full-Screen WordPress theme en combineer de overige layout mogelijkheden voor een indrukwekkend resultaat.

Meer informatie & Demo: Kalium »

Bridge WordPress theme

Bridge WordPress theme

Het Bridge WordPress theme bevat een ongelooflijk uitgebreide shortcode collectie. Veel gebruikers vinden dit fijn, omdat je geen code hoeft te gebruiken om een mooie WordPress website neer te zetten. Daarnaast kun je kiezen uit honderden verschillende demo’s die je met één klik op de knop kunt importeren. Het opzetten van een professionele WordPress website met Bridge is eenvoudig, zo simpel is het. Bridge maakt veel gebruik van Full-Screen elementen, waardoor ik dit theme hoog in de lijst van beste Full-Screen WordPress themes heb geplaatst.

Meer informatie & demo: Bridge »

Borderland: zeer uniek WordPress theme

Borderland: uniek Full-Screen WordPress theme

Borderland: een zeer uniek, Full-Screen WordPress theme. De mogelijkheden van Borderland zijn eindeloos: er zijn tientallen demo’s beschikbaar en Borderland ondersteunt WooCommerce, waardoor je ook producten kunt verkopen met dit premium WordPress theme. Borderland is responsive, retina-ready, bevat shortcodes, is snel én bevat de Visual Composer WordPress plugin.

Download & Demo: Borderland »

PhotoMe: een persoonlijke favoriet

PhotoMe: Full-Screen WordPress theme voor beelden

Ik sluit deze lijst van beste Full-Screen WordPress theme af met een persoonlijke favoriet: Photo Me. Het Photo Me WordPress theme is zonder twijfel één van de mooiste WordPress themes die ik voorbij heb zien komen, zeker als je mooi beeldmateriaal kunt vinden. Photo Me is responsive, bevat meer dan 50 verschillende layouts en is erg populair onder fotografen en foto bloggers. Je kunt schitterende full-screen galerijen maken, zonder dat de website layout de aandacht bij je foto’s weghaalt.

Meer informatie & Demo: Photo Me »

Meer WordPress themes?

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer