WPLounge
Salient: Beste Responsive WordPress Theme
Home » WordPress Themes » Beste responsive WordPress Themes 2017

Beste responsive WordPress Themes 2017

WordPress themes zijn er in alle soorten en maten, maar door de Google update is het nog belangrijker dat jouw WordPress theme responsive is. In dit artikel vind je de beste responsive WordPress themes, zodat jij kunt profiteren van de Google update!

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Dit artikel is in 2017 voorzien van een update. Hier volgen de beste Responsive WordPress Themes van 2017. Onderaan deze lijst vind je de originele responsive WordPress themes, die ook het proberen waard zijn. Veel plezier!

Divi: Responsive Websites maken doe je zo!

DIVI: Beste Premium WordPress Theme

Divi wordt door veel mensen omschreven als het ultieme WordPress theme en daar zijn wij het helemaal mee eens. Elegant Themes, een gevestigde naam in de WordPress wereld, heeft Divi voorzien van indrukwekkende updates en heeft gewilde toekomstplannen. Divi is hét WordPress theme van dit moment, waar je echt alles mee kunt maken. Alles wat je met Divi maakt is volledig responsive en Divi is extreem gebruiksvriendelijk, dankzij de ingebouwde page-builder. Kies je voor Divi, dan zit je goed.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Update 2017: Divi bevat nu functionaliteit voor A/B-testen!

Bezoek Divi »

Extra: Magazine theme

"Fixed navigation" in Extra

Extra is het tweede theme van Elegant Themes dat werkt met de Divi Builder. Extra is voornamelijk bedoeld om een online magazine te bouwen. Vrijwel alles is mogelijk met Extra en de Divi Builder zorgt ervoor dat je gemakkelijk mooie blogberichten kunt bouwen.

Bezoek Extra »

Salient: Beste responsive WordPress theme van 2017

Salient: Beste Responsive WordPress Theme

Salient is al enkele jaren erg gewild. Een clean, minimal en vooral responsive WordPress theme met een ingebouwde page-builder. Kies uit honderden pre-made templates en bewerk de tekst, afbeeldingen en kleuren zelf. Je kunt ook je eigen template maken met de page-builder en je kunt gebruik maken van shortcodes. Salient wordt actief doorontwikkeld en de support werkt hard aan het beantwoorden van vragen. Salient is niet alleen beeldschoon en gebruiksvriendelijk: dit responsive WordPress theme is ook razendsnel. De header kan worden aangepast en Salient is retina-ready. Kortom: één van de beste responsive WordPress themes van 2017.

Bezoek Salient »

XStore: Responsive WooCommerce theme

XStore Reponsive WooCommerce Theme

XStore is zonder twijfel het beste (responsive!) WooCommerce theme van 2017. XStore is clean, bevat ongelooflijk veel mogelijkheden en features, oogt vertrouwd en is retina-ready. Je hebt met één klik op de knop een webshop in jouw niche opgezet, dankzij de demo importer. Je kunt kiezen uit tientallen pre-made shops zodat je alleen nog maar je producten hoeft aan te passen. XStore is gebruiksvriendelijk en komt met talloze premium WordPress plugins, ter waarde van $ 250 (waaronder Revolution Slider en de Visual Composer Page Builder). Een absolute aanrader!

Bezoek XStore »

Jupiter: eindeloos veel mogelijkheden

Jupiter: Responsive WordPress Theme

Jupiter is – net als Salient en XStore – trending. In tegenstelling tot de bovenstaande themes, kun je met Jupiter écht alle kanten op. Een landingspagina voor één product, een website voor een lokale kerk of een persoonlijk CV: het is mogelijk het met responsive Jupiter theme. Alles wat je maakt ziet er goed uit op mobiel dankzij de 50 premade templates, waar regelmatig nieuwe aan worden toegevoegd. Jupiter is geoptimaliseerd voor Google en is razendsnel, waardoor je met dit theme een tijd vooruit kunt.

Bezoek Jupiter »

The7: Responsive & Trendy WordPress theme

The7: Responsive Retina WordPress Theme

The7 is een responsive, retina-ready WordPress theme met een uitgebreide drag & drop page builder. Je hebt binnen enkele minuten een werkende WordPress website dankzij de vele pre-made templates die voor je klaarstaan. Je kunt deze importeren met één druk op de knop. Tien duizenden gebruikers beoordelen The7 met meer dan 4.5/5 sterren en velen geven aan tevreden te zijn met de support. Neem een kijkje bij The7, een responsive WordPress theme waar je alle kanten mee op kunt.

Bezoek The7 »

Kalium: Responsive Full-Screen WordPress theme

Kalium: Uniek en creatief Full-Screen WordPress Theme

Wij schreven eerder over Kalium in onze lijst met de beste Full-Screen WordPress themes en dit premium WordPress theme is ook in de lijst met beste responsive WordPress themes te vinden. Kalium heeft het allemaal: responsive, retina-ready, pre-made demo’s, premium plugins inbegrepen, lifetime updates en nog veel meer. Absoluut het proberen waard!

Bezoek Kalium »


Sanabel

Sanabel

Sanabel is een responsive WordPress theme dat zeer breed inzetbaar is. Het theme is te gebruiken voor bedrijven, portfolio doeleinden en nog veel meer. Bekijk de demo van Sanabel.

Bezoek Sanabel »

Avada

avada

Avada mag uiteraard niet ontbreken in de lijst van de beste responsive WordPress themes. Avada is het best verkopende WordPress theme dat je kunt vinden en is al jaren responsive. Er is veel mogelijk met dit thema. Meer lezen over Avada kan in ons artikel over Avada. Een groot voordeel van Avada is het uitgebreide theme options paneel, waar je uit honderden variaties kunt kiezen om je eigen website te maken.

Bezoek Avada »


Visia

visia

 

Visia is een retina-ready responsive WordPress theme dat bestaat uit één pagina (bekijk meer one page WordPress themes). De letters zijn dun en de kleur wit komt vaak terug. Visia wordt vaak omschreven als een zeer clean WordPress theme. Visia ondersteunt WPML, waardoor je gemakkelijk een website kunt maken in meerdere talen.

Bezoek Visia »

Prodigy

UmbrellaStudios is een zeer groot WordPress-theme development bedrijf dat veel verschillende, succesvolle WordPress themes heeft ontwikkeld. Prodigy is – volgens UmbrellaStudios zelf – één van de grootste projecten waar ze aan hebben gewerkt. Het resultaat: een WordPress theme waar je alle kanten mee kan. Hoe je alles ook instelt: de website ziet er altijd goed uit op mobiele apparaten.

Bezoek Prodigy Company »


District

District WordPress theme gebruikt zogenoemde “sections” om het zo makkelijk mogelijk te maken voor de gebruiker. Dit bevalt goed: het theme scoort 4.56/5 en wordt veel gebruikt om apps of producten te tonen. Uiteraard is District volledig responsive!

Bezoek District »

Vela

Vela: een responsive multi-purpose WordPress theme. Als je Vela koopt krijg je de Visual Composer page builder plugin bij, waardoor je gemakkelijk pagina’s kunt vullen met content.

Bezoek Vela »


Nebula

nebula

Nebula bevat een slider, een page builder, een uitgebreid theme options paneel, is responsive, retina ready én ondersteunt WPML. Wat wil je nog meer?

Bezoek Nebula »

SmartBox

smartbox

SmartBox is nét even anders dan de meeste WordPress themes en verdient daarom een vermelding. Uiteraard is het SmartBox WordPress theme volledig responsive, maar daarnaast kan je met SmartBox hele strakke websites maken die je niet elke dag tegenkomt.

Bezoek SmartBox »

X Theme

x themeEen aantal van de bovenstaande themes is multi-purpose: je kunt het theme gebruiken voor verschillende doeleinden. Het X Theme is echter anders: hier kun je écht (maar dan ook écht!) alles mee maken. “Het enige theme dat je ooit nodig zult hebben”, staat op de website. X groeit hard en de kans is groot dat het Avada van de troon zal afstoten. Ik kon geen screenshot bedenken van X, omdat het zoveel mogelijkheden biedt. Neem zelf een kijkje!

Bezoek X »

Appica 2

appica2Appica 2 is een volledig responsive WordPress theme speciaal ontwikkeld voor het tonen van apps en andere (mobiele) producten.
Bezoek Appica 2  »
[/mks_one_half]

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer