Beste responsive WordPress themes

WordPress themes zijn er in alle soorten en maten, maar dankzij de recente Google mobiel update is het nog belangrijker dat je website responsive is. In dit artikel vind je de beste responsive WordPress themes, zodat jij kunt profiteren van de Google update!


1. Sanabel

Sanabel

Sanabel is een responsive WordPress theme dat zeer breed inzetbaar is. Het theme is te gebruiken voor bedrijven, portfolio doeleinden en nog veel meer. Bekijk de demo van Sanabel.

Bezoek Sanabel »

2. Avada

avada

Avada mag uiteraard niet ontbreken in de lijst van de beste responsive WordPress themes. Avada is het best verkopende WordPress theme dat je kunt vinden en is al jaren responsive. Er is veel mogelijk met dit thema. Meer lezen over Avada kan in ons artikel over Avada. Een groot voordeel van Avada is het uitgebreide theme options paneel, waar je uit honderden variaties kunt kiezen om je eigen website te maken.

Bezoek Avada »

85 themes voor 69 dollar?
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan 85 premium themes voor maar 69 dollar!
Elegant Themes »
Elegant Themes

 


3. Visia

visia

 

Visia is een retina-ready responsive WordPress theme dat bestaat uit één pagina (bekijk meer one page WordPress themes). De letters zijn dun en de kleur wit komt vaak terug. Visia wordt vaak omschreven als een zeer clean WordPress theme. Visia ondersteunt WPML, waardoor je gemakkelijk een website kunt maken in meerdere talen.

Bezoek Visia »

4. Prodigy

UmbrellaStudios is een zeer groot WordPress-theme development bedrijf dat veel verschillende, succesvolle WordPress themes heeft ontwikkeld. Prodigy is – volgens UmbrellaStudios zelf – één van de grootste projecten waar ze aan hebben gewerkt. Het resultaat: een WordPress theme waar je alle kanten mee kan. Hoe je alles ook instelt: de website ziet er altijd goed uit op mobiele apparaten.

Bezoek Prodigy Company »


5. District

District WordPress theme gebruikt zogenoemde “sections” om het zo makkelijk mogelijk te maken voor de gebruiker. Dit bevalt goed: het theme scoort 4.56/5 en wordt veel gebruikt om apps of producten te tonen. Uiteraard is District volledig responsive!

Bezoek District »

6. Vela

Vela: een responsive multi-purpose WordPress theme. Als je Vela koopt krijg je de Visual Composer page builder plugin bij, waardoor je gemakkelijk pagina’s kunt vullen met content.

Bezoek Vela »


7. Nebula

nebula

Nebula bevat een slider, een page builder, een uitgebreid theme options paneel, is responsive, retina ready én ondersteunt WPML. Wat wil je nog meer?

Bezoek Nebula »

8. SmartBox

smartbox

SmartBox is nét even anders dan de meeste WordPress themes en verdient daarom een vermelding. Uiteraard is het SmartBox WordPress theme volledig responsive, maar daarnaast kan je met SmartBox hele strakke websites maken die je niet elke dag tegenkomt.

Bezoek SmartBox »


9. X Theme

x themeEen aantal van de bovenstaande themes is multi-purpose: je kunt het theme gebruiken voor verschillende doeleinden. Het X Theme is echter anders: hier kun je écht (maar dan ook écht!) alles mee maken. “Het enige theme dat je ooit nodig zult hebben”, staat op de website. X groeit hard en de kans is groot dat het Avada van de troon zal afstoten. Ik kon geen screenshot bedenken van X, omdat het zoveel mogelijkheden biedt. Neem zelf een kijkje!

Bezoek X »

10. Appica 2

appica2Appica 2 is een volledig responsive WordPress theme speciaal ontwikkeld voor het tonen van apps en andere (mobiele) producten.
Bezoek Appica 2  »


 

Deel dit bericht:

Over Jelle van der Schoot

Jelle van der Schoot is eigenaar van internetbedrijf Bootwebs en mede-oprichter van WordPress Lounge. Hij schreef samen met Wouter Postma het boek WordPress - Een inspirerende handleiding.

WordPressLounge* biedt verschillende diensten aan op het gebied van WordPress, SEO en development. Benieuwd wat ons team voor jouw (WordPress-)website kan betekenen?
Meer info »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *