WPLounge
Avada Preview
Home » WordPress Themes » Avada theme review

Avada theme review

Avada is een Premium WordPress-thema (gemaakt door Themefusion) dat te downloaden is op Themeforest. Avada is het meest gedownloade thema ooit op Themeforest. Het thema werd al meer dan 37 duizend keer gedownload. De kopers geven het thema een rating van 4.65 (van de maximale 5).

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Avada kost 55 dollar op Themeforest (klik hier) en is daarmee een van de prijzige thema’s. Avada biedt echter honderden opties aan waardoor het ook een van de meest flexibele thema’s is op Themeforest.

Honderden theme options

Bijna ieder stukje van Avada is aan te passen via het “theme options”-paneel. Denk hierbij aan lettertype, lettergrootte, tekstkleur, achtergrondafbeeldingen en veel meer.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!
Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Dit maakt het thema zó flexibel dat twee verschillende websites met hetzelfde thema niet per se op elkaar hoeven te lijken.

Responsive

Avada is bovendien responsive. Dit houdt in dat het er zowel op een groot beeldscherm als op een mobiele telefoon goed uitziet. De lay-out van de website past zich automatisch aan aan de breedte van het scherm.

Avada Responsive
Avada is Responsive

Download Avada voor 55 dollar op Themeforest →.

Wouter Postma

Oprichter WPLounge. Blogt ook in het Engels op WPLounge.org.

4 reacties

  • Gebruik hem al tijden, hier spreekt een zeer tevreden gebruiker! Een ideaal theme dat je makkelijk kunt aanpassen. Goede review, ben het met (bijna) al je punten eens. Keep it up!

  • Ik heb mezelf verwend met deze template. Na installatie kun je een demo installeren op je WP. Dat is heel leuk want je kunt de site dan aanpassen met jouw gegevens en foto’s en slide. Is dit gebruikelijk dat je een demo kunt installeren bij een template? Ik moet nl. bekennen dat ik nu niet meer zo goed weet wat ik moet doen. Kan ik een template uitkiezen die blijvend is? Moet ik de demo op de een of andere manier verwijderen en dan toch weer zelf de site gaan opbouwen?
    Oftewel: wat is een demo bij een thema, wat doet het en wat kan het?

Adverteerders

Vimexx-banner