WPLounge
ROSA theme WordPress café
Home » WordPress Themes » Beste WordPress themes voor restaurants en cafés

Beste WordPress themes voor restaurants en cafés

Er verschijnen steeds meer niche WordPress themes, geschikt voor één specifieke branche. Eerder schreef ik een artikel over de beste WordPress kapper themes en nu is het tijd voor de beste WordPress themes voor restaurants en cafés. Een website is immers belangrijk, aangezien veel hongerige mensen op hun telefoon of tablet naar een restaurant zoeken!

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Zoeken ze naar een restaurant of café, dan komen ze via Google Places natúúrlijk bij jou. Zodra ze op je website zitten, moet direct duidelijk worden waarom ze bij jou moeten eten. Ziet de website er super goed uit, dan is de kans uiteraard groter dat ze besluiten langs te komen. Kortom: zorg voor een strakke website. Begin bij een geschikt WordPress restaurant theme en laat Google de rest doen!

Norebo

Norebro theme

Norebro is een eenvoudig te configureren multi-purpose WordPress thema. Het wordt geleverd met geweldige documentatie, automatische updates en ondersteuning van de makers. Dat gezegd hebbende, elke aankoop omvat meer dan 30 demo’s en meer dan 90 shortcodes klaar voor gebruik. Dit betekent dat er geen web-coding ervaring nodig is.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Norebro biedt SEO services en WPML, waarmee je eenvoudig meertalige websites kan bouwen. Dankzij de plugin Slider Revolution kun je je cursussen en menu’s op een elegante manier presenteren. Met de premium WooCommerce plugin integratie kun je op een goede manier omzet binnenhalen. Het thema bevat verschillende  templates voor het maken van blogs, portfolio lay-outs, Parallax effecten en meer dan 800 verschillende Google Fonts. Met slechts één-klik een demo importeren en je bent klaar om te gaan!

Prijs: $59 | meer info

Amici

Amici restaurant theme

Ook Amici is zeer geschikt als WordPress restaurant theme. Amici ondersteunt  het OpenTable reserveringssysteem en ondersteunt ook WPML, zodat het mogelijk is je website in meerdere talen te maken. Amici ziet er net even anders uit dan de meeste WordPress restaurant themes en juist daarom staat het in deze lijst. Overzichtelijk, vrolijk en vooral clean. De sub-pagina’s worden op zeer creatieve wijze “uitgeklapt” uit het hoofdmenu, waardoor je het idee hebt door een menukaart te bladeren. Leuk gedaan.

Amici ondersteunt full-screen achtergrond afbeeldingen. Hier kun je leuk gebruik van maken door sfeerfoto’s van je restaurant of café te plaatsen. Geef je eigen sfeer aan dit WordPress theme met kleuren, foto’s en content.

Prijs: $40 | meer info

Sway

Sway theme

Sway is een WordPress restaurant thema om je eetgelegenheid naar nieuwe hoogten te brengen. Stel de creatie van je restaurant website niet uit – Sway zorgt ervoor dat je er snel een hebt. Zelfs als je geen coder of ontwerper bent, zal je nog steeds magische dingen creëren met Sway.

Met Sway is het mogelijk om al voltooide demo pagina’s te importeren, er staan meer dan 45 creaties klaar. Er zijn tal van opties om dit theme geheel naar wens in te richten. Plaats sfeerfoto’s , adverteer je menu, toon prijzen, bouw klantenvertrouwen op met reviews en presenteer je restaurant locatie op Google Maps – Sway kent geen grenzen. Als je een blog wilt beginnen en zelfs producten online wilt verkopen zoals wij dat doen met onze slaapmaskers op Slaapmasker.com, regelt Sway het allemaal met gemak. Als je opzoek bent naar een mooi en flexibel thema dan is Sway één van de betere opties.

Prijs: $39 | meer info

Toch wat anders?

Als je toch naar een ander theme opzoek bent, neem dan gerust een kijkje in een van onze andere artikelen.

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer