WPLounge
Home » WordPress Themes » Beste WordPress themes voor nieuws-websites

Beste WordPress themes voor nieuws-websites

Het maken van een nieuws-website is met WordPress een fluitje van een cent. Voor de “casual” nieuws-websites is het wellicht beter om een magazine theme te gebruiken, maar voor een échte nieuws-website zijn er gelukkig ook genoeg themes te vinden.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

WordPress themes voor nieuws-websites

Een overzicht van de beste WordPress themes voor nieuws-websites. De meeste themes in dit overzicht zijn responsive, en een aantal van de themes hebben een ingebouwde page builder. Heb je een eigen PSD design dat je wilt omzetten naar een werkend WordPress theme? WordPress Lounge biedt PSD to WordPress aan tegen scherpe tarieven. Neem contact op voor de mogelijkheden.

1. Club Sports

Club Sports Nieuws Theme

Club Sports is een WordPress theme speciaal voor een website met nieuws over sport. Naast de normale functionaliteit die je van een WordPress-website mag verwachten, zitten er in dit theme handige modules voor sport-uitslagen en het bijhouden van standen in bepaalde competities.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!
Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Meer over Club Sports »

2. Jarida

jarida

Jarida is een volledig responsive en retina ready WordPress theme, dat ideaal is voor nieuwssites. Het bevat een ingebouwd rating-systeem en zo’n 30 shortcodes.

Meer over Jarida »

3. News

WordPress news theme

De naam zegt het al, News is een premium WordPress theme voor nieuws-websites.

Meer over News »

4. Headline News

Headline News

Headline News is een responsive en retina-ready WordPress theme voor nieuws-websites. Het heeft een ingebouwd review systeem en een “drag & drop page builder“.

Meer over Headline News »

5. Goodnews

Good News

Goodnews is een premium WordPress-theme. Net als Headline News bevat dit theme een ingebouwde page builder en is het responsive. Daarnaast is het theme geschikt voor gebruik met de WPML-plugin, waarmee je eenvoudig een meertalige website met WordPress bouwt.

Meer over Goodnews »

Wouter Postma

Oprichter WPLounge. Blogt ook in het Engels op WPLounge.org.

1 reactie

Advertenties

Vimexx-banner
wpml_banner

Scroll Up Skip to content