WPLounge
WordPress Personal Blog Themes
Home ┬╗ WordPress Themes ┬╗ WordPress themes voor een personal blog

WordPress themes voor een personal blog

Als je een persoonlijke blog (“personal blog”) wilt bouwen, wil je vaak een WordPress thema gebruiken dat er goed uit ziet, en tegelijkertijd niet te veel “toeters en bellen” heeft. In dit artikel zet ik een aantal personal blog themes op een rijtje. Het gaat om Premium WordPress Themes.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via ├ę├ęn van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

1. Malina

Malina theme

Als je op zoek bent naar de beste WordPress blog thema’s, dan moet je Malina hebben gezien. Dit persoonlijke blog thema van WordPress heeft een vijfsterren rating en een prachtig, fris ogend design. Malina wordt geleverd met 15 unieke homepage lay-outs die te zien zijn in de live preview. Andere gave functionaliteiten:

Prijs: $29 | Meer info

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes ┬╗┬╗
Lees meer over Divi.

2. TinySalt

Tinysalt Theme

TinySalt is een van de meest populaire en beste WordPress blog thema’s over voeding. Het biedt 12 kant-en-klare homepage-ontwerpen, 4 blogstijlen, meer dan 32 blogvariaties en meer dan 300 thema-opties. Om het thema visueel te bewerken, kun je gebruikmaken van de Gutenberg-editor. TinySalt wordt geleverd met een handige WP Recipe Maker plugin. De plugin helpt bij het structureren van informatie over de recepten. TinySalt ondersteunt WooCommerce, wat inhoudt dat je je blog kan omzetten in een volwaardige online winkel. Zo kan je bijvoorbeeld ingredi├źnten voor recepten of je eigen receptenboeken verkopen.

Prijs: $54 | Meer info

3. Soledad

Soledad Theme

Als je op zoek bent naar een van de beste multifunctionele WordPress blog templates, dan is Soledad een theme dat je zeker moet overwegen. Soledad wordt geleverd met een reeks van verschillende persoonlijke blog templates, zoals mode, reisblog, retro, minimalistisch, tech, koken, noem maar op, het zijn er letterlijk duizenden. Soledad is helemaal bij de tijd, ondersteunt Gutenburg blokken, en presteert sneller dan Usain Bolt in zijn hoogtijdagen.

Prijs: $59 | Meer info

4. CheerUp

Cheerup Theme

CheerUp is een zeer veelzijdig WordPress thema. Hoewel het kan worden gebruikt voor bijna elk type blog, is het ontworpen voor bloggers die een beetje meer tech-savvy zijn, in tegenstelling tot de gemiddelde WordPress gebruiker.

Dit thema is gemaakt om goed te werken met de aangepaste sets van tools, widgets en plugins die webmasters gebruiken om hun WordPress site te verbeteren. Dus als je blog gebruik maakt van veel add-ons, is dit zeker een geweldige optie.

CheerUp wordt geleverd met 12 verschillende ontwerpen. Hoewel dat op het eerste gezicht misschien niet veel lijkt, worden deze 12 ontwerpen geleverd met meer dan 1.000 lay-outvariaties. Dit maakt het blog uniek tussen de andere websites die hetzelfde thema gebruiken. De kant-en-klare ontwerpen zijn gemaakt om een specifiek publiek aan te spreken. Enkele populaire categorie├źn zijn: fitness, ouderschap, mode, reizen, schoonheid en lifestyle. Dit thema is geoptimaliseerd voor zoekmachines, heeft snelle laadtijden, en is zeer responsief.

Prijs: $59 | Meer info

5. Wanderland

Wanderland theme

Wanderland is een WordPress thema speciaal ontworpen voor reisblog websites. Met een paar klikken, kun je je eigen wonderland beginnen. Het Wanderland WordPress thema is gevuld met functies en lay-outs die kunnen worden gebruikt om je website naar een hoger niveau te tillen. De functies die zijn geïmplementeerd in het thema stellen je in staat om je reiservaring te delen met mensen over de hele wereld.

Wanderland wordt geleverd met een “bestemming post type” waarmee je alle plaatsen waar je geweest bent en plaatsen die je in de toekomst zou willen bezoeken aan kan wijzen. Het thema wordt ook geleverd met bestemmingscategorie, slider, lijst en kaart shortcodes die je gemakkelijk kan toevoegen aan je berichten en pagina’s. Bovendien is het thema ge├»ntegreerd met sociale media, zodat jij of je bezoekers je content kunnen delen op alle sociale mediaplatforms die zij wensen.

Prijs: $69 | Meer info

Meer over WordPress-themas?

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

1 reactie

  • Feather is inderdaad erg mooi! Heb ik zelf ook al een keer gebruikt voor een blog. Is ook eenvoudig aan te passen. Leuke post!

Partners