WPLounge
WordPress Personal Blog Themes
Home » WordPress Themes » WordPress themes voor een personal blog

WordPress themes voor een personal blog

Als je een persoonlijke blog (“personal blog”) wilt bouwen, wil je vaak een WordPress thema gebruiken dat er goed uit ziet, en tegelijkertijd niet te veel “toeters en bellen” heeft. In dit artikel zet ik een aantal personal blog themes op een rijtje. Het gaat om Premium WordPress Themes.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

1. Mayde ($35)

Mayde

Mayde is een personal blog theme dat er erg strak uit ziet. Het is responsive en is klaar voor vertaling. Bovendien is het makkelijk om op iedere pagina een andere header in te stellen.

Download Mayde »

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!
Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

2. Astro ($35)

Astro

Astro is een ontzettend minimalistisch thema, en is dus ideaal als je je op tekst wilt richten. Het thema is responsive en ziet er strak uit.

Vooral de berichten in dit thema (klik bijvoorbeeld op het eerste bericht in de demo) zien er ontzettend strak uit.

Download Astro »

3. Fabulous ($40)

Fabulous

Fabulous is een thema dat zowel geschikt is voor een personal blog als voor een WordPress magazine. Zoals hierboven te zien heeft Fabulous een home-pagina waar je laatste blogberichten op een mooie manier worden getoond. Met de juiste afbeeldingen als uitgelichte afbeelding zal een bezoeker snel geneigd zijn om hierop te klikken.

Download Fabulous »

4. Simplify ($40)

Simplify

Simplify is een (de naam zegt het al) minimalistisch thema. Het is zeer geschikt voor een personal blog, omdat het zich vooral richt op de tekst, en iets minder op de afbeeldingen. Toch ziet dit thema er met de juiste afbeeldingen natuurlijk nóg mooier uit.

Download Simplify »

5. Feather ($35)

Feather

Feather is een responsive thema dat er ontzettend strak uit ziet. Ook dit thema is een geweldig thema voor een persoonlijke weblog. Ook zonder afbeeldingen zal de typografie in het thema er voor zorgen dat alles er strak uit ziet.

Download Feather »

 

Meer over WordPress-themas?

Beoordeel dit artikel

Wouter Postma

Oprichter WPLounge. Blogt ook in het Engels op WPLounge.org.

Gratis op de hoogte blijven?

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte
te blijven over ontwikkelingen in WordPress!

1 reactie

Scroll Up Skip to content