WPLounge
e-commerce template
Home » WordPress Themes » 10 WordPress thema’s voor bedrijven

10 WordPress thema’s voor bedrijven

Het vinden van het juiste WordPress-thema voor je bedrijf kan een tijdrovende klus zijn. Wanneer je bereid bent om ongeveer 50 tot 60 dollar neer te tellen voor een goed werkende én goed uitziende website kom je gelukkig al een heel eind!

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

1. Consultio

Consultio theme template

Consultio is een goed responsive thema voor zakelijke en financiële websites. Met meer dan 15 stijlvolle demo’s is de kans groot dat Consultio alles heeft wat je nodig hebt om een professionele website voor je adviesbureau te lanceren. Sommige demo’s zijn gericht op specifieke soorten consulting, zoals belastingen, boekhouding en IT-diensten, terwijl andere algemener zijn en voor bijna elk soort project gebruikt kan worden. Consultio wordt geleverd met een ingebouwde online formulier en WooCommerce-ondersteuning waarmee je betalingen kunt innen op je WordPress webshop.

Prijs: $59 | Meer info

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

2. Ekko

Ekko theme template

Ekko is een modern multifunctioneel thema met een mooie uitstraling. Het stijlvolle thema wordt geleverd met de populaire WPBakery plugin om je pagina’s mee op te bouwen. Dit thema zal je veel tijd en geld besparen en ervoor zorgen dat je website van hoge kwaliteit is waar je gebruikers van zullen houden.

Prijs: $59 | Meer info

3. Karma

Karma theme template

Karma is volledig responsive en beschikt standaard over maar liefst 12 vertalingen (waaronder Nederlands!). Het thema zorgt er dus voor dat elke functie en pagina-element er geweldig uitziet op de schermen van tablets en mobiele telefoons.

Prijs: $59 | Meer info

4. The7

The7 WordPress Thema

The7 is een prachtig WordPress-thema dat klaar is voor gebruik met WooCommerce en bovendien makkelijk te vertalen is. The7 is uiteraard ook responsive. Het thema is voor slechts $39 te verkrijgen en wordt geleverd met veel premium plugins.

Prijs: $39 | Meer info

5. Jupiter

Jupiter WordPress Thema

Jupiter is een strak thema. Volledig responsive en “retina ready”. Ook dit thema ondersteunt WooCommerce zodat je gemakkelijk een webshop kunt bouwen. Daarnaast bevat het thema enorm veel shortcodes en maar liefst 1600 vector icons.

Prijs: $59 | Meer info

6. POFO

Pofo theme template

POFO is een ideaal e-commerce thema die er voor zorgt dat je gelijk een professionele indruk achterlaat. Het thema wordt geleverd met meer dan 200 opmaaksjablonen, zodat je snel aan de slag kan. Met de meegeleverde WPBakery Page Builder plugin kun je gemakkelijk te lay-out aanpassen. Het thema ook compatibel is met de MailChimp plugin – geweldig voor het uitsturen van een e-mail marketing campagne.

Prijs: $59 | Meer info

7. Consulting

Consulting theme template

Consulting is een speciaal ontworpen thema voor het maken van consultancy websites met WordPress. Elk van de 18 demo’s bevat een grote selectie van functies en functionaliteiten. Welk demo je ook kiest, met één of twee muisklikken kun je de content gemakkelijk importeren. Daarna kun je met ‘drag-and-drop‘ Visual Composer gebruiken om de website aan te passen naar jouw wensen. Zo kun je kiezen uit meer dan 700 Google-lettertypen en aangepaste kleurenschema’s.

Prijs: $59 | Meer info

8. StartIt

StartIt theme template

Als je startup een duwtje in de rug nodig heeft, is StartIt wellicht een geschikt thema voor je. Het thema heeft een eenvoudig uitgangspunt: jou snel op weg helpen. Om dat te bereiken, zijn er een aantal demo lay-outs om uit te kiezen. Deze demo’s bieden alles wat je nodig hebt om snel aan de slag te gaan. StartIt is er niet op uit je verbazen met luxe functies die je nooit zult gebruiken. In plaats daarvan biedt het een solide selectie van nuttige opties zonder franje.

Prijs: $69 | Meer info

9. Broker

Broker theme template

De financiële sector is gebouwd op vertrouwen, en als zodanig is het van groot belang dat je het juiste thema kiest om je bedrijf in het best mogelijke licht te portretteren. Om dit te bereiken is Broker zo’n thema dat we je dringend aanraden te overwegen. Het bijzondere van dit thema ligt in de algehele uitstraling, waarbij het standaardlettertype en kleurenschema een ingetogen ontwerp complementeren. Testimonial-pagina’s zijn duidelijk, en case study-pagina’s zijn zo opgezet dat ze focussen op de uitdagingen, oplossingen en resultaten die je biedt, in plaats van op overbodige informatie.

Prijs: $59 | Meer info

10. Massive Dynamic

Massive Dynamic theme template

Massive Dynamic is een ander populair multifunctioneel WordPress thema dat kan worden gebruikt voor een scala aan doeleinden, waaronder het maken van consulting websites. Onder de belangrijkste demo’s vindt je een aantal ideale demo’s voor het maken van een consulting website met WordPress. Dit thema zou je moeten voorzien van alles wat nodig is: een mobiel responsief ontwerp, opvallende animaties, diavoorstellingen, audio- en videospelers, en nog veel meer. Als je meer wilt weten over dit krachtige thema, zijn er een aantal geweldige demonstratievideo’s op de Massive Dynamic homepage.

Prijs: $39 | Meer info

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

1 reactie

  • grote thema’s. Ik wil gewoon om te weten dat hoe u het ontwerp van deze thema’s, met behulp van een generator van het thema of met behulp van code? Ik ben nieuw op ontwerp thema’s en met behulp van een TemplateToaster themagenerator om mijn werk gemakkelijk. Het is zeer betaalbaar ten opzichte van andere generatoren. Uw eigen gedachten over TemplateToaster. Het zal me helpen in de toekomst.

    Bedankt