WPLounge
Landing page photo
Home » WordPress Themes » 5 WordPress Landing Page themes

5 WordPress Landing Page themes

Een landingspagina is een pagina die speciaal gebouwd is om iets van je bezoekers gedaan te krijgen. Denk hierbij aan een aanmelding voor een nieuwsbrief of het plaatsen van een bestelling.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Vaak bevindt zich op een landingspagina een duidelijke Call to action voor je bezoekers. Op een landingspagina kom je vaak terecht na het klikken op een advertentie. Dit kan gaan om een banner, maar ook om een link in een nieuwsbrief. Soms zijn landingspagina’s ook zo gebouwd dat ze bezoekers vanuit Google lokken om een handeling te verrichten.

Landing page themes

WordPress is een content management systeem dat je voor enorm veel verschillende dingen kunt gebruiken. Ook voor het bouwen van landingspagina’s is WordPress uitermate geschikt. Wij zetten vijf WordPress landing page themes op een rij. Het gaat hier om Premium WordPress Themes.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!

Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

1. Pearl theme

Theme Pearl

Het Pearl thema heeft veel coole functies die kunnen helpen om bijna elke soort website te bouwen met WordPress. Van blogs en online portfolio’s tot hotel websites en zakelijke homepages, de Pearl demo’s zijn indrukwekkend. Het importeren van de demo-inhoud is heel makkelijk, waardoor je veel tijd bespaart bij het opzetten van je website. Daarnaast wordt dit WordPress thema nog niet op grote schaal gebruikt, dus is het een geweldige kans om ervoor te kiezen.

Prijs: $59 | Meer info

2. North theme

Theme North

Het North thema is een prachtig thema met verschillende opties en keuzes. North is een meeslepende en responsive WordPress thema, dat het profiel van je bedrijf kan verhogen en je leven veel gemakkelijker kan maken. WooCommerce is in dit thema te integreren, zodat je gemakkelijk je webshop kan beheren. Daarnaast zijn er nog een aantal functies die dit thema aanbiedt. Zo kun je gebruik maken van verschillende nuttige plug-ins die geïnstalleerd zijn: Visual Composer, Templatera, Slider Revolution, Essential Grid en Layer Slider.

Prijs: $59 |Meer info

3. SimpleKey theme

Theme SimpleKey

SimpleKey is een krachtig WordPress one-page thema. Het thema is volledig responsive en makkelijk in gebruik. Bovendien is dit thema zeer geschikt zal een pagina portfolio, zakelijke website en landing page. De plug-ins ‘WPBakery page builder’ en ‘Revolution Slider’ maken het gemakkelijker om je hele website aan te passen naar jouw wensen. Daarnaast biedt SimpleKey in totaal 33 aangepaste shortcodes die een mooiere weergave van post slider, prijstabellen, team introductie en portfolio mogelijk maken. Als je dus op zoek bent naar een zeer aanpasbare en unieke one-page thema, is je zoektocht voltooid.

Prijs: $39 | Meer info

4. Exponent theme

Theme Exponent

Het Exponent thema is een visueel aantrekkelijk business thema. Het wordt geleverd met meer dan 20 demo-sjablonen die je kan gebruiken om een website te lanceren volgens je wensen. Met zijn 1-click demo content importer kun je in een mum van tijd je website up and running krijgen. De inhoud hoef je alleen maar te vervangen met je eigen tekst en afbeeldingen om een volledig functionele website op te zetten. Daarnaast is dit thema vertaalbaar naar elke taal, zodat je gemakkelijk een meertalige site kunt bouwen.

Prijs: $59 | Meer info

5. Vigor theme

Theme Vigor

Het Vigor thema is perfect voor webmasters die verlangen naar een website die gevuld is met heerlijke galerijen en aangepaste blog post ontwerpen. Dit thema is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te gebruiken met krachtige plug-ins. Dit modieuze en ook elegante thema is het eens met voor portfolio, business, handel, creatieve bedrijven, consultants en digitale fotografie internet sites. Vigor is het resultaat van de toepassing van de huidige en meest effectieve HTML5, CSS3 en ook Bootstrap technologieën die direct beschikbaar via een soepele interpretatie.

Prijs: $69 | Meer info

Meer WordPress Landing Page Themes

Staat hier niet hét thema bij waar je naar op zoek was? Kijk dan zelf eens op Themeforest naar mooie WordPress Landing Page Themes:

WordPress Landing Page Themes op Themeforest

Beoordeel dit artikel

Roger.Overdevest

Roger is een SEO specialist met veel passie voor WordPress

Reageer