WPLounge
Website maken met WordPress
Home » WordPress Algemeen » Website maken met WordPress

Website maken met WordPress

Een website maken met WordPress is relatief makkelijk, daarom kiezen steeds meer mensen voor WordPress als Content Management Systeem (CMS). In dit artikel vind je een aantal tips over het maken van een WordPress-website.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.

Website maken met WordPress

Website maken met WordPress

Een website maken met WordPress kan op veel verschillende manieren. Zo is het belangrijk om te bedenken of je een blog wilt maken of een “normale website” zonder blog. Voorheen was WordPress voornamelijk bekend om het maken van een blog, maar inmiddels wordt het gebruikt voor complete websites (zoals bijvoorbeeld The Rolling Stones).

Meer voorbeelden van WordPress-websites? Dan is dit artikel wellicht handig: Nederlandse WordPress-websites.

TIP VAN WPLOUNGE
Divi theme & Divi Builder
Bij Elegant Themes ontvang je meer dan
85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar!
Bekijk de themes »»
Lees meer over Divi.

Hoe maak je een WordPress-website?

Om een WordPress-website te maken kun je online tutorials gebruiken. Zo hebben wij op WordPress Lounge (deze website) een speciale WordPress Handleiding voor beginners. In deze handleiding leer je van begin tot eind hoe je een WordPress-website in elkaar zet.

Ook hebben wij reviews geschreven van een aantal Nederlandse hosting-partijen. Onze persoonlijke favoriet is Savvii. Als je voor WordPress hosting bij Savvii kiest, dan installeren zij WordPress al voor je op de gewenste domeinnaam, dus je kunt meteen beginnen! WordPress Lounge biedt website diensten aan. Wil jij een WordPress website laten maken, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Meer doen met WordPress

Als je klaar bent met het maken van je WordPress-website, kun je natuurlijk veel doen om je website nog beter aan je wensen te laten voldoen. Denk hierbij aan de duizenden WordPress themes en -plugins die er beschikbaar zijn.

Met behulp van deze themes en plugins kun je vrijwel alles met je WordPress-website, zoals een WordPress webshop maken.

Wouter Postma

Oprichter WPLounge. Blogt ook in het Engels op WPLounge.org.

Reageer

Advertenties

Vimexx-banner
wpml_banner

Scroll Up Skip to content